donderdag 1 september 2016

Glazen windscherm schuifbaar

Onderhoudsvrije en duurzame aluminium glazen windschermen van Verano voor balkon en terras. U kunt kiezen uit vaste of schuifbare windschermen. Extreem scherp geprijsd. Op basis van de opstelling van uw terras, tuin of balkon kan werkelijk elk glazen windscherm worden geplaatst.


Zo kunt u kiezen voor 1-delig, 2-delig en 3-delige windschermen van glas en kunnen deze uitschuifbaar of vast worden gemonteerd. De glazen windschermen zijn speciaal ontworpen in een aluminium frame met .

De krant lezen in de tuin bij een stevige bries? Het kan gemakkelijk als je achter een scherm gaat zitten. Een scherm zorgt ervoor dat het warmer is, zodat je langer buiten kunt zitten en ook gemakkelijk in het voorjaar of herfst naar buiten zult gaan. Een uitschuifbaar windscherm hoeft niet altijd uitgeschoven te zijn, maar . Glazen windschermen bieden luwte in uw tuin.


Dat wordt al vroeg in het jaar genieten van de eerste zonnestralen! See more ideas about Glass, Hedera helix and Ivy. Hans Bahlman en zoon Thomas van Hagenland uit Barendrecht timmeren sinds enige tijd aan de weg met glazen windschermen , zo meldt Bouwwereld online.


Met één druk op de knop kunt u het glazen windscherm Verano Lüderitz V7in- of uitschuiven.

Elektrisch windscherm van glas ideaal voor flexibele opstellingen en grote (horeca)terrassen. Een windscherm rond uw terras of tuin moet natuurlijk vooral functioneel zijn. U wilt altijd uit de wind zitten en lekker buiten die kop koffie of dat wijntje drinken zodra de zon schijnt. Maar bij Metalura vinden we dat windschermen zeker ook mooi mogen zijn. Daarom hebben we een glazen windscherm ontwikkeld dat uit.


Met een elektrisch glazen windscherm van Vriesia Bouwen met glas uit Sneek creëert u een windstil terras wanneer u maar wilt en met een groot gemak. Als je een windscherm laat plaatsen, heb je de keuze uit een glazen wand of een uitschuifbaar windscherm in de vorm van een doek. Deze zijn nodig indien de verandastaander . Heb je liever een uitschuifbaar windscherm ? Dan kun je een doek en een omkasting laten installeren. Ook in dat geval is je privacy gegarandeerd en ben je zeker van.


Deze windschermen zijn bovendien leverbaar in verschillende uitvoeringen, zowel vast als uitschuifbaar. Alle glazen windschermen worden voor u op maat gemaakt, . Vaste glazen windscherm. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen waardoor u dus extra inkomsten kan genereren. Een verticaal uitschuifbaar windscherm is met name geschikt voor een veranda of overkapping.


De nazomer en het begin van de herfst van dit jaar is prima geweest, met regelmatig heel mooi weer.

Met een terrasoverkapping kan het buitenseizoen nog eens extra worden verleng zeker als ze is voorzien van glazen. Windscherm glas schuifbaar. Geniet langer van het buitenleven, in de zon en uit de win met een windscherm uit onze collectie! Vergroot uw leefruimte en maak optimaal gebruik van uw terras met een van de bijzondere glaswanden uit . Alle windschermen zijn uitgerust met veiligheidsglas. Profielen zijn uit aluminium vervaardigd met poeder coating.


Bevestigingsonderdelen zijn uit roestvrije materialen. Verkrijgbaar in alle Ral-kleuren. De systemen zijn lichtgewicht en toepasbaar in zowel rechte als hoekopstellingen.


Een vlakke bodemoplossing staat garant voor een drempelloze toegang en eenvoudig openen en sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.