woensdag 30 november 2016

Atelier vermaak gorinchem

Zo kunnen we je leren breien, haken, naaien,. Atelier VerMaak Gorinchem. Corrie maakt alles wat onder de naaimachine kan!


Lastige stoffen als leer en gordijnen, maar ook nieuwe kleding kun je door Corrie laten maken. Je trouwkostuum bijvoorbeeld.

Je kunt je kleding gelijk laten stomen, want Corrie is ook een stomerij agentschap. Producten en Diensten in de Recreatie. Daarmee komt het aantal. In haar studio laat zij . Het idee ontstond na het lezen van een krantenartikel over de opening van een naaicafé in Rotterdam. Een café waar je koffie met gebak kunt krijgen, maar ook kan naaien en advies kunt krijgen . Journalisten - freelance.


Ik heb Rens gevraagd hoe dit mogelijk was en zijn reactie was simpel, Hij heeft een eigen gordijnenatelier en er worden gewoon atelierprijzen gehandhaafd.

Een woninginrichter laat zijn vouwgordijnen ook bij een atelier maken maar wil daar nog wel iets aan verdienen. Gordijnen vermaken Hilversum. De Culturele Route Gorinchem biedt een interessante wandeling langs galeries, ateliers en bijzondere winkels in de historische binnenstad. Annemarie Vermaak Illustrator.


Tegen het historisch decor van vestingstad Gorinchem wordt elke 2e zondag van de maand de Culturele Route Gorinchem (CRG) gehouden. Ze organiseren workshops voor kids en kinderfeestjes, met meestal een textiele werkvorm als onderwerp. Zo leer je breien, naaien, kleding opleuken, zelf kleding maken en meer. See what people are saying and join the conversation.


Dé trouwjurk in Gorinchem vind je hier! Je droomjurk hangt al voor je klaar! Alle bruidsmode in Gorinchem. Ik ben geboren in Giessenburg, een klein dorpje in de buurt van Gorinchem. Het atelier is geopend op afspraak en op zaterdag van 10.


De workshops worden gegeven op weekdagen van 19. Klik hier om de data van de workshops te zien. Bekijk hier een lijst met onze beste kunstambachtslieden in Gorinchem en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Gorinchem - Zuid- Holland.


Klein atelier waar voortdurend recente olieverfschilderijen en aquarellen van Bert Welmers tentoongesteld worden.

Tijd voor een kinderfeestje? Erg leuke kinderfeestjes voor blije gezichtjes en relaxte ouders. Tijdens de Culturele Route gaat om 14. Juwelier Jenny Blom heeft een eigen goudsmid- atelier. In ons eigen atelier werkt onze goudsmid Laura met veel passie voor het vak.


Wilt u een specifiek sieraad laten maken of vermaken , dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Laura kan door middel van voorbeelden en tekeningen samen met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.