maandag 28 november 2016

Chinees bier lidl

Sixpack 6xTsingtao in de aanbieding bij Lidl voor 5. Deze bier aanbieding is € goedkoper dan de normale prijs. In het tijdelijke assortiment van Lidl (Aziatische weken of zo) kostten ze € voor zes flesjes van l. Amazing Oriental verkoopt ze het hele jaar door, een doos van kost . Tsingtao bier uit China Vorige week kwam ik bij de Lidl Tsingtao bier uit China tegen. Kunnen zij ook bier (na)maken?

Afgelopen aanbieding bij Lidl. Helaas is deze aanbieding . De Lekkerste Aziatische Bieren. Het uitgebreide assortiment van Lidl staat garant voor een gevarieerd aanbod aan kwaliteitsvolle producten. En dat aanbod blijft groeien, met al tientallen nieuwe producten dit jaar! Bij de selectie van nieuwe producten streven we ernaar om onze klanten een zo volledig mogelijk assortiment te kunnen aanbieden.


Is het in deze tijden nog wel verantwoord om veel geld aan bier uit te geven? De crisis, bezuinigingen, onvermijdelijke accijnsverhogingen. Het is tijd voor een pas op de plaats.

Gelukkig gaan we niet minder, maar slimmer drinken. We gaan bijvoorbeeld niet meer naar de supermarkt, maar . Vandaag werd het bekend. Lidl laat zien hoe goed en goedkoop zijn.


Na George Baker figureert nu Frans Bauer in een commercial van Lidl. Ook hij verbastert een tekst van zijn grootste hit. Producers: Kerstin Kambier , Eveline Bloemendal. Vooral kinderartikelen zijn erg in trek.


Deze producten omvatten onder andere Heineken- bier ,. Je hoeft geen kenner te zijn om iets lekker te vinden,smaken . Uiteindelijk blijf ik natuurlijk wel trouw aan ons lokale bier. Grappig, ik wilde net gaan zeggen dat ik bij een Wok-restaurant ooit eens onbeperkt chinees bier heb gehad (de Warsteiner was op). Chinese websites zoals Taobao. Amstel, Heineken, (uit verhalen) Oranjeboom, Bavaria en het meeste Lidl bier drink ik principieel niet. Sibirskaya Korona: Een Russisch bier dat bekend werd door de reclame met de Amerikaanse acteur David Duchovny.


Belgisch bier is hip in China. Chernigivske: Een Oekraïens bier. Samsung Galaxy Note items.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.