dinsdag 29 november 2016

Handdoek met naam

Badtextiel, zoals: washan gastendoek, handdoek , douchelaken of badlaken borduren met naam , logo of tekst bij Borduurkoning. Alle mogelijkheden om uw handdoeken te personaliseren voor u op een rij! Van handdoek tot XXL strandlaken gespersonalisseerd met een bedrukking, print of borduring.


Een handdoek met naam is een origineel en . Bij simply colors kun je eenvoudig en snel een persoonlijke handdoek met naam laten bedrukken.

Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden. Handdoeken bedrukt met naam of tekst. Deze handdoek met naam is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ideaal voor naar het zwemba op het strand etc.


Goed herkenbaar van wie welke handdoek is! Voorzien van een ingeweven band . Op de foto hierboven is een douchelaken geheel opgevouwen.

Deze kleur van de foto, is niet meer leverbaar. Hieronder ziet u de nieuwe kleuren. Op zoek naar een geborduurd kado met naam?


Bezorg ons een naam en wij borduren hem op een handdoek, badhanddoek, badjas,. Succes gegarandeerd met een geborduurde handdoek of badhanddoek van borduurwinkeltje. Wij borduren handdoeken, badjassen,. Verras iemand dan met een unieke handdoek ! Of laat er een naam op borduren voor een extra chic resultaat. Zo kom jij zeker weten met een persoonlijk cadeau op de proppen!


In deze categorie vindt u verschillende handdoeken met naam. Overzichtelijke webwinkel met een veilige betaalomgeving! Ideaal om als cadeau te geven voor verjaardag, huwelijk, jubileum etc. Hierop wordt de naam geborduurd in elk.


Ontwerp je eigen handdoek met naam. Heel handig voor op zwemles en het ideale verjaardagskado.

Indien gewenst kunt u de handdoek als kado laten verpakken in folie met lintjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren badstof. Snelle levering en gratis feestelijk ingepakt. Badlaken met naam bedrukt.


Te bedrukken met regel tekst aan de onderzijde. Klik om meteen te ontwerpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.