vrijdag 25 november 2016

Villeroy en boch sanitair onderdelen

Jouw toilet moet worden aangesloten of heeft vervangingsonderdelen nodig. Van een eenvoudig manchetrubber tot een vlotterkraan, van een afdekkende gipsplaat tot een vervangend infrarooddeel van een bedieningspaneel, bij ons vind je alle benodigde onderdelen. Bestelt u een wc-pot op warmteservice.


VB onderd res, drukknop closetreservoir. Beschikbaarheid: Op voorraad.

Voor de levertijd van dit artikel, neem contact met ons op. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Hebt u wensen, vragen of suggesties? Bekijk onze brochures met uiteenlopende onderwerpen of neem voor een persoonlijk gesprek rechtstreeks contact op met ons serviceteam. Tegeldepot is de specialist in sanitair.


Renoveer uw badkamer of installeer probleemloos uw toilet met onze toiletonderdelen. Artikelgroep: Onderdelen en toebehoren sanitair.

Hoofdgroep: Baden en douches. Bruto prijs: €71per st. De antibacteriële werking is direct in het badkamersanitair en de toiletzittingen geplaatst, zodat u minder schoonmaakmiddel nodig hebt.


Megadump Tiel voor tegels, sanitair , toilet, badkamer en laminaat. Ons uitgebreide assortiment bevat toebehoren als aansluitgarnituren, toiletspoelers en spoelpijpen. Via de montageservice kunt u een vakbekwame loodgieter inhuren, die de installatie van uw sanitair verzorgt.


Prijzen zijn exclusief btw. Dit is hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken. De wandcloset is gemaakt van top kwaliteit keramiek. Wordt geleverd met Softclose zitting. Categorie Toilet onderdelen van veiling Sanitair Outlet Zwijndrecht op BVA Auctions.


Villeroy en Boch Venticello Slimseat toiletzitting met deksel wit, artikelno. De bestanden zijn beschikbaar in zip-formaat. Ucosan was producent van kunststof sanitair. Kort daarna overleed zijn. Wientjes wordt wel als de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.