vrijdag 2 december 2016

Gamko flessenkoeler

Dit is een bekroning op de prestatie . GAMKO , professionele koelingen, horecakoeling, barkoeling, koelkast, flessenkoeling , drankenkoeling. Een inbouw flessenkoeler koop je online bij XXLhoreca. Professionele gamko inbouw flessenkoelers bestellen met een levertijd vanaf uur!


Bij de vkserie kunt u voor inbouw of opbouw kiezen, de vkserie moet ingebouwd worden. Beide series zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit RVS(AISI 304).

De compacte bovenladers voor flessen zijn stekkerlaar en ideaal voor het uitschenken van bijvoorbeeld gekoelde wijn, likeur of wodka per glas op een constante temperatuur. Alom geprezen vanwege het gebruiksgemak door onder andere de ergonomische handgreep, zijn duurzaamhei de tijdloze uitstraling en de excellente koelprestaties! U koopt deze al vanaf € 52bij Horeca. Compacte bovenlader voor flessen.


Wij verkopen met garantie. Beide geschikt voor het inbouwen in de bar. Gamko - bespaar energie . Opslagcapaciteit: x 1cl. Flessenkoeler Geschikt voor Inbouw of Opbouw.

Uitvoering Uitwendig: RVS (AISI 430). Afmetingen Uitwendig: 510 . Model: Eco-Line Noverta Premium. Wilt u uw eigen baropstelling creëren?


Een assortiment van koelers en vriezers in een roestvrijstalen constructie voor flessen, zowel voor inbouw als voor plaatsing op de bar. Deze kavel is reeds gedemonteerd. De kwaliteiten van Tapkoel zijn: › Ruim jaar ervaring.


Zij zijn voorzien van skine plate deuren met ingebouwde handgreep en magneetdichting. De GAMKO flessenkoeler is van hoogwaardigde kwaliteit ,verkrijgbaar voor de belgische . Ideale 2e koelkast voor. Online vanaf €10- anders slechts €95.


Klantenbeoordeling Plaats een review en win een messenset. Nergens anders goedkoper. Door zijn dieptemaat (5mm) is de ECO-LINE uiterst geschikt voor plaatsing tegen de achterwand van de bar. Toevoegen aan wenslijst loading. Dit product staat reeds op uw wenslijst!


Combi-Line van Serrco is met recht de nieuwe standaard als het gaat om professionele flessenkoeling. Op basis van enkele standaard-koelmeubelen is een ongekend aantal keuze-mogelijkheden beschikbaar. Het meubel wordt in de door u gewenste samenstelling gelever met flessennest, lades, glasdeuren, .

Rondom enkele gebruikerssporen. Koelt en werkt nog goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.