maandag 30 januari 2017

Aeolus molen vlaardingen

De geschiedenis van de stellingmolen gaat terug naar de 15e eeuw. Al meer dan zes eeuwen lang staat er een molen aan de Kortedijk in Vlaardingen. Op de grens van de wijken Vlaardinger-Ambacht en Centrum is de hoge molen met zijn imposante wieken bepalend voor het stadsbeeld. Er valt altijd wat te beleven in de molen op de laatste zaterdag van de maand.


Paaseieren zoeken, tekening voor Sinterklaas maken, een speurtocht door de molen , Door één van de molengidsen of molenaar de geschiedenis en de werking van de molen laten vertellen.

VLAARDINGEN – Zaterdag februari is molen Aeolus weer open voor publiek. Wie aanstaande zaterdag de molen bezoekt heeft bovendien de primeur en wordt rondgeleid door één van de kersverse molengidsen , herkenbaar aan de prachtige korenblauwe . Men taxeerde de schade van de brand op 7. Nog hetzelfde jaar begonnen de herstelwerkzaamheden. De molen Aeolus Vlaardingen. Daarom bent u aanstaande zaterdag oktober weer welkom aan de Kortedijk in Vlaardingen.


Unieke legpuzzelactie van Vlaardingse molen Aeolus.

Wij hebben voor u een uniek aanbod: een prachtige legpuzzel van de molen Aeolus in Vlaardingen. Dankzij een goed samenwerkingsinitiatief kunnen wij deze puzzel voor een scherpe prijs aanbieden. Molen Aeolus , Vlaardingen. En het mooie is: met uw aankoop ondersteunt u rechtstreeks de . Provincie, Zuid-Holland.


Toch gaan ze verder Vlaardingen in dan mensen denken, ik zie ze ook bij de maassluise . Ansichtkaart vlaardingen - molen foto van molen aeolus in vlaardingen. Spanjersberg nv, rotterdam. De Vlaardinse molen Aeolus is voor ons Vlaardingers een markante verschijning op de grens van Ambacht en Vlaardingen centrum.


Naast molen Aeolus heeft Vlaardingen. Het gemeentebestuur van Vlaardingen stelt eenmalig een subsidie beschikbaar van 10. De stichting heeft aan de gemeente een eenmalige financiële bijdrage gevraagd om recent geconstateerde constructieproblemen aan te kunnen pakken. Omwille van de veiligheid en . Op zaterdag september is er een open dag bij onze molen Aeolus aan de Korte Dijk te Vlaardingen.


En natuurlijk kunt u ook eens de molenwinkel instappen voor een leuke traktatie.

De meest volledige site met ruim 66. In het molenwinkeltje kan je allerlei soorten meel kopen de lekkerste pannenkoekenmix! Aeolus molenwinkel heeft het grootste assortiment meelproducten, complete broodmixen, cakemixen, noten en zuidvruchten.


Uiteraard koopt u bij Aeolus de lekkerste IJzerkoekjesmix en het gietijezeren Jzerkoekjes plaatje. Ook verkopen wij kippenvoer en divers vogelvoer, zie onze website voor het assortiment en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.