maandag 5 juni 2017

Amerikaanse koelkast beko

BEKO is een gevestigde naam op de markt voor huishoudelijke producten. In meer dan 1landen verkoopt het bedrijf huishoudelijke apparaten aan meer dan 2miljoen consumenten. Ook als het gaat om Amerikaanse koelkasten is BEKO zeer aan te raden. Het handige aan de side-by-side-modellen van BEKO is dat . De NeoFrost technologie zorgt ervoor dat de vochtigheid in het koel- en vriesgedeelte optimaal blijft.


De waterdispenser zorgt ervoor dat je de hele zomer koud water kunt tappen met druk op de knop.

En met de NoFrost-techniek voorkomt je condens- en . Vele aanbiedingen bij bol. Deze Side-by-Side-koelkast is een pareltje voor jouw keuken. Alle belangrijke functies van dit apparaat zijn met een druk op de tiptoets eenvoudig te bedienen.


Beko Amerikaanse koelkasten koop je eenvoudig online bij bol. En toch hoef je niet bang te zijn dat je kinderen iets aan de instellingen kunnen veranderen, omda. Vind amerikaanse koelkast beko op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De koelkast is dan ook zeer geschikt voor grote families.

Opvallend is deze koelkast zeker, maar het mooie design maakt de koelkast tot een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Een Amerikaanse koelkast koop je natuurlijk bij BCC! Bij ons vind je een ruim aanbod aan topmerken als Haier, LG en Samsung. Kies het model dat het beste bij jou past en bestel jouw nieuwe Amerikaanse koelkast vandaag nog.


Wij bezorgen hem dan morgen al gr. RVS Side-by-Side koelkast met minibar, koudwater- en ijsdispenser. H3iEDeze Amerikaanse. Betaal vandaag of in termijnen.


Levertijd: 2-werkdagen, indien voorradig bij de leverancier. Gratis bezorging jaar fabrieksgarantie. Bestel met gemak Vrijstaande Beko koelkasten en Vrijstaande Beko amerikaanse koelkasten online bij Witgoedhuis. Kastontwerp: Vrijstaan Kleur van het product: Roestvrijstaal, Vormgeving: Amerikaans duer. Totale nettocapaciteit: 544l, Totale brutocapaciteit : 616l, Klimaatklasse: SN, T. Nettocapaciteit koelkast : 368l.


Uw Amerikaanse koelkast altijd uit voorraad thuisbezorg geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten op de waterleiding! Geldt voor alle koelkasten! Perfect voor grote gezinnen! H179xB91xD72cm, inhoud koeling 368L, inhoud vriezer 178L, kleur zwart, w.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.