vrijdag 2 juni 2017

Angel slowjuicer

De Angel , ook liefkozend Angelia genoem is de “Rolls Royce” onder de slowjuicers. Met zijn dubbele persschroef en de krachtige motor haalt de Angel meer sap uit uw groenten en fruit dan andere modellen. Deze horizontale juicer is volledig uit RVS vervaardigd.


De Angel juicer is de Rolls Royce onder de sapmachines en staat ook bekend als Angelia juicer. Dit is de beste slowjuicer. Deze slowjuicer kan commercieel gebruikt worden, voor bijvoorbeeld uw juicebar, restaurant of hotel.

Ook voor andere commerciële doeleinden is deze slowjuicer zeer geschikt. DO NOT be misled by other similar websites. We do not offer a warranty on quality assurance for products sold on similar.


We appreciate your special attention to above matter. Vind angel juicer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vele aanbiedingen bij bol. Angel Slowjuicers koop je eenvoudig online bij bol.

We vergelijken in deze productvideo de. Angel is de Rolls Royce onder de slowjuicers. Deze Angel slowjuicer levert een uitermate hoog rendement aan sap.


Angel Juicer is veruit het beste slowjuice merk dat er bestaat. Dit komt onder andere doordat de Angel twee wormwielen heeft. De slowjuicer die volledig uit RVS vervaardigd is, bepaalt de perskracht volledig automatisch. U koopt met deze Angel slowjuicer een uiterst . Roestvrij staal wordt beschouwd als een van de beste materialen voor het persen van sap omdat de producten niet worden blootgesteld aan plastic. Staal slijt ook niet zo snel als plastic.


Dit vanwege het hoge rendement aan sap en gezonde voedingsstoffen en het gebruik van hoogwaardig roestvast staal voor de gehele . Deze juicers – ze worden wel de Rolls Royces onder de slowjuicers genoemd – zijn geheel gemaakt van roestvast staal. Elk exemplaar wordt handmatig in elkaar gezet en daarna . De twee wormwielen zijn extra lang, zodat er goed gekneusd en geperst kan worden. Hierbij komen zelfs de enzymen uit de plantaardige cellen . Overal Laagsteprijsgarantie! De Angel slowjuicer wordt de Rolls Royce onder de slowjuicers genoemd.


Niet alleen vanwege zijn opvallende RVS uiterlijk maar vooral omdat het de enige sapmachine is met een PK motor. Dat is nogal wat voor een keukenapparaat!

Samen met de dubbele wormwielen en 3-staps vijzel zorgt dit ervoor dat deze . Iedere slowjuicer wordt tevens met de hand gemonteerd en gecontroleerd zodat elk exemplaar in topconditie de fabriek . Naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.