woensdag 19 juli 2017

Broodje hamburger gezond

Broodje hamburger gezond

Halveer ondertussen de broodjes en bestrijk de onderste helften met de hummus. Verdeel de rest van de rucola over de broodjes en beleg met een paar plakjes courgette en tomaat. Beleg met nog wat courgette en tomaat.


Dek af met de bovenkant van het broodje. Een broodje hamburger kan hartstikke voedzaam zijn! Helaas staat het broodje hamburger niet bepaald bekend als gezond voedsel. Maar wij geven je enkele tips om een gezond broodje hamburger te maken!


Een gezond broodje hamburger voor iedereen die schuldvrij wil genieten. Bekijk het recept voor gezonde hamburgers op Voeding-en-fitness. Heel erg leuk voor op de brunchtafel met Pasen, als borrelhap bij een feestje, maar ook als onderdeel van een gezellig diner. Binnen no-time zet jij deze kleine gezonde hamburgers op tafel!


Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld opduiken: de gezonde hamburgerrestaurants. In plaats van een gefrituurde schijf vlees krijg je een rundsburger tussen een krokant broodje gegarneerd met flink wat groentjes. Alles hangt af van het recept, wil je . Soms is er even niets lekkerder dan een stevige hamburger – liefst met een groot bord friet ernaast. Als je gezonder wilt gaan eten, is een uitgebreid bezoek aan de McDonalds echter niet de verstandigste keuze. Gelukkig maak je met deze tips heel makkelijk zelf een gezond broodje hamburger ! Oh la la… Luid het weekend goed in met een hele dikke (maar niet zo vette) hamburger ! De broodjes die je in een restaurant eet zitten vaak bomvol sausjes, plakken kaas en ander niet zo healthy beleg.


Broodje hamburger gezond. Met frietjes en sla, smullen! Wedden dat iedereen aan tafel van deze zelfgemaakte hamburgers smult! Extra lekker zijn ze uit de grillpan, maar een gewone koekenpan volstaat natuurlijk ook.


Broodje hamburger gezond

Hoofd- of lunchgerecht voor personen. Boodschappenlijstje: 5g mager rundergehakt . Deze burgers laten je niet achter met een schuldgevoel en zijn zowel met vlees of vis als vegetarisch! Ik doe mijn best om alle recepten zo lekker en gezond mogelijk te maken. Maar daar horen een aantal ingrediënten gewoon niet bij, zoals bijvoorbeeld producten uit potjes of blik.


Daarnaast probeer ik broodjes ook vaak te mijden. Ik vond het wel weer eens tijd om een klassieke calorieënbom om te toveren ( nouja, met een beetje werk natuurlijk) tot een calorieën-meevaller! Een klef wit broodje met een kant-en- klare hamburger en frietjes niet, nee.


Broodje hamburger gezond

Maar er zijn verschillende manieren om je burger gezonder te maken. Maak ze bijvoorbeeld lekker zelf, zonder pakje of zakje, en gebruik volkoren brood. Of meng groenten door het gehakt, serveer ze zonder . Maak van een hamburger een voedzaam en gezond broodje hamburger door middel van pure en lekkere ingrediënten.


Vandaag op het menu: patat met een broodje hamburger. Lekker veel koolhydraten, zou je denken. Gelukkig heb ik gezónde patat en een heel verantwoord en gezond broodje hamburger voor je ontwikkel met nauwelijks slechte koolhydraten. Friet gemaakt van courgette die enorm knapperig is. Verse hamburgers zijn extra lekker en leuk om te maken.


Broodje hamburger gezond

Zelf hamburgers maken doe je met dit makkelijke hamburger recept!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.