donderdag 20 juli 2017

Indesit droger brandgevaar

Indesit droger brandgevaar

Tijdje terug was er een artikel over een terughaalactie van de wasdrogers van indesit en hotpoint. Netjes aangemel twee maand niets gehoor ineens e. In bepaalde modellen is het mogelijk dat overtollig pluis in contact komt met het verwarmingselement, waardoor brandgevaar ontstaat. Om de problemen op te lossen laat Indesit een monteur bij consumenten langskomen die een wasdroger hebben staan met dit mankement.


Heb jij een wasdroger van Indesit en wil je . Indesit heeft naar aanleiding van meldingen geconstateerd dat er problemen zijn bij sommige modellen van bovenstaande merken condens- of afvoerdrogers. Overtollige pluizen kunnen in contact komen met het verwarmingselement, waardoor er brandgevaar kan ontstaan. Daarvoor heeft het bedrijf maandag gewaarschuwd. Het gaat om drogers van de merken Indesit en . Whirlpool is vanwege dit mogelijk probleem begonnen met het aanbieden van een gratis reparatie van de betreffende wasdrogers. Consumenten die een wasdroger hebben gekocht van de merken Indesit , . Hierdoor kan brandgevaar ontstaan.


De droger kan tot die tijd gewoon worden gebruikt, maar mensen moet de machine niet onbewaakt laten draaien. Dat laat fabrikant Whirlpool in een krantenadvertentie weten. Aanpassen Whirlpool wil de apparaten laten controleren en aanpassen. Mensen kunnen een informatienummer bellen.


Indesit droger brandgevaar

Er komt een gratis monteur langs. In het Britse Lagerhuis werd woensdag gedebatteerd over brandgevaarlijke drogers van fabrikant Whirlpool en het terugroepsysteem voor ondeugdelijke producten. De waarschuwing gold ook voor zustermerken van Whirlpool als Hotpoint-Aristo, Proline en Indesit. Hierbij wil ik een klacht melden over Indesit : Na reparatiebezoek van Indesit in verband met mogelijk brandgevaar. Wij ontvingen een schrijven van Indesit dat er een reparatie benodigd was in verband me.


De eerste is die van Brandgevaar voor het model IDC75EU waar Indesit zelf ook meld. Als het ruikt maar plastiek is er een slecht contact, mogelijks aan de stekker, best eens uittrekken en aan voelen of die heet staat en controleren op brandvlekken. Vervolgens heeft Indesit het probleem ter beoordeling voorgelegd aan regelgevende instanties. Na overleg is bepaald dat.


Indesit droger brandgevaar

Op de site kan je controleren of jouw serienummer onder. Tijdens een parlementair debat gisteren in het Verenigd Koninkrijk (VK) bleek dat wasdrogers, die door Whirlpool worden gemaakt, een extra risico hebben. Ook in Nederland worden deze drogers verkocht onder die naam en merken als Hotpoint, Indesit , Proline. Het schoonmaken van je wasdroger is niet leuk, maar wel noodzakelijk.


Een vuile en verstopte wasdroger presteert minder, verbruikt meer energie en het belangrijkste is dat het brandgevaar kan opleveren! Ook kan een vuile wasdroger ervoor zorgen dat de was stinkt. Wist u dat de wasdroger op de eerste plaats staat van elecrische apparaten die brand kunnen veroorzaken? De hete lucht en het stof vormen hiervoor de ideale combinatie.


Laat de droger dan ook nooit draaien als u slaapt of niet thuis bent. Om brand te voorkomen is het aan te raden uw filters en condensor goed schoon. Wasdroger kapot en repareren. Natuurlijk kunt u altijd een monteur bellen maar die kost centjes.


Tijdens het drogen ontdekten we een plasje onder de wasmachine (de droger staan op de wasmachine). Aan de achterzijde van de. Hij droogt nog wel, maar ik vind drogers altijd een beetje listig met die warmte en brandgevaar , kortsluiting, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.