woensdag 25 april 2018

Wijkcentrum spijkenisse

Wijkcentrum Noor Spijkenisse. WIJKVERENIGING DE KREEK. Wij doen dit door het stimuleren en organiseren van activiteiten, voor de bewoners in de wijk. Geen activiteit op deze locatie.


Meest recente berichten. Het doel van de stichting is door het organiseren van activiteiten voor bewoners uit de wijk Groenewoud en omliggende wijken, de contacten tussen de bewoners van de wijken te bevorderen, de ontspanning en creativiteit van de bewoners te stimuleren en de .

Stichting Wijkgroep Groenewoud is een vrijwilligersorganisatie. Naast een wijkcentrum de akkers vind je ook kinderdagverblijf, zorg, apotheek, basisschool, bibliotheek. Jk on Start vervangen omloopwielen Botlekbrug: “Deze informatie klopt niet ! De brug is donderdag april niet om 6uur afgesloten tot zaterdag. Inloopspreekuur dagelijks van tot 11:uur. LET OP: Het inloopspreekuur is uitsluitend voor één korte vraag.


De beschikbare tijd is maximaal minuten. Voor overige vragen kunt u een afspraak maken. De meest volledige site met ruim 66.

Openingstijden elke donderdag in de EVEN WEKEN, van 13. Naast wijkcentrum De Akkers is de Buurthuiskamer gevestigd. In Zuidwest heeft Konnekt al diverse activitten georganiseer zoals een kledingbank en een kerstdiner voor minima. Cursusleidster: Rachel van Ooijen. Ook cursus op woensdag morgen van 10.


ShareThis Copy and Paste. Zaterdag februari van 9. De locatie voor originele valentijnscadeautjes voor een goede prijs. Natuurlijk is er ook speelgoe kleding, decoratiemateriaal, gereedschap, prachtige zentangle kaarten voor een goed doel en nog veel meer. Dansschool Norbert van Wijk. Churchilllaan 2te Spijkenisse.


De kosten bedragen € 1- incl. Presentatie van alle zomeractiviteiten op één plek. Activiteiten voor jong en oud. Wilt u weten welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden door organisaties in Nissewaard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.