donderdag 14 juni 2018

Lipjes van blikjes goede doel

Verzamel lipjes van blikjes en stuur ze op. Er worden sieraden van gemaakt, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Ik spaar dus mee, maar aangezien wij ons best . Men gebruikt voor de koppelingen, de draaiende delen van de prothese, het metaal uit de sluitlipjes van blikjes.


Mijn huishoudster trekt van elk blikje dat ik drink, cola of andere limonade, eraf en bewaard dat in een blik en als de voddenman dan langs komt,.

Angeliek van der Velden vraagt aandacht voor twee goede doelen. Stichting Project SAM is een initiatief vanuit de parochiefederatie Tegelen, Steyl en Belfeld. Met deze armband krijg je gegarandeerd alle blikken op je gericht! Eco chic, fairtrade handmade. In deze aflevering van de Clip van de Week spreekt Dennis met Benno van Vugt.


Ontbrekend: goede ‎ doel Nudge - zelf aluminium blikjes recyclen, tips! Ik zamel blikjes en kroondopjes in voor goede zorgdoelen wie helpt mee, is goed voor het milieu en je helpt mensen ermee het kost niets. Je kunt zelf je aluminium blikjes , cupjes van kattenvoer, cupjes van waxinelichtjes etc.

Krijg je er nog geld voor. Wie helpt Huguette Roelandt lipjes sparen van blikjes ? Ik zou er een 7tal moeten hebben tegen begin september, meer mag natuurlijk ook! Wil je deze oproep zoveel mogelijk delen aub of vragen in je. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede van de opleiding van de geleidehonden.


Ook lipjes van blikjes kunnen worden ingelever maar niet de blikjes zelf. Ook lege cartridges en oude mobiele . Elke vereniging die brouwerij Alken-Maes stopjes op lipjes van blikjes Maes terugstuurt, krijgt per 1. De Nederlandse Volksverhalenbank van het Meertens Instituut bevat vele verhalen uit heden en verleden. De oudste verhalen stammen uit de middeleeuwen, de jongste verhalen dateren - bij wijze van spreken . Ook dit jaar organiseert Maes de actie VOLLENBAK voor de vereniging!


Ons VOC doet natuurlijk ook dit jaar mee aan deze actie! Vorig jaar hebben we dankzij jullie inzamelacties én Maes een mooi bedrag opgehaald voor onze vereniging. Wij hopen ook dit jaar op jullie steun en natuurlijk jullie kroonkurken. Vind Bliklipjes op Marktplaats.


Aangeboden: 7bliklipjes, rond model.

Voor iedereen een voordeel. Gewassen en gedroog zelf nog even goed letten op eventuele scherpe randjes. Het zijn alleen lipjes van frisdrankblikjes. Euro voor de 7bliklipjes.


Snel gaat de schop in de grond. Met deze piep kan het zowel een gouden munt als een lipje van een blikje zijn. Bespaartip 10: Armbandje van lipjes van blikjes - Recycling.


Ga steeds zo door: eerst van onder naar boven werken en dan van boven naar onder, tot het bandje de goede lengte heeft. Alleen werkt het niet altij meestal precies op het moment dat je het écht nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.