dinsdag 8 januari 2019

Murano glas vaas

Koop of Verkoop murano glas vaas op Marktplaats. Grote betaalbare collectie vazen online en in onze Art Unica Art Shop voor Italiaanse vazen. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Laten we aan de slag gaan! Diverse vazen , glazen en objecten van glas te koop van Andries Copier, glaswerk van Copier.


Alleen ophalen (in het centrum van Antwerpen) Bekijk ook.

Dit is een dubbel van een vaas die indertijd speciaal vervaardigd werd voor het kasteel Castel… Ruilen. Murano glas vaas - cm. Space age vaasje in prima conditie. Deze glazen vazen serie zijn koperkleurig gespoten met een overloop van dicht naar doorschijnend.


Pas ze toe in een nieuw landelijk of modern interieur voor het juiste plaatje. Apart handgemaakte kleurrijke dik glazen vaas met aan beiden zijden een . Venetiaans glas is een voor velen direct herkenbare vorm van geblazen glaswerk , dat met gebruik van oorspronkelijk Romeinse technieken al sinds de 13e eeuw op nagenoeg dezelfde wijze wordt vervaardigd. Niet alleen zuiver kristalglas is iets dat oorspronkelijk uit Venetië komt, Ook het gebruik van diverse kleuren glas.

Een diversiteit aan vazen , schalen, clowns, dieren en spiegels. Mondgeblazen en handgemaakt vazen en schalen in alle stijlen en kleuren, een sieraad voor elk interieur. Webwinkel voor met de hand gemaakt en met de mond geblazen producten van glas. Verkoop van hand gemaakte glazen schalen, vazen , spiegels, design en glaskunst van Borowski, Loranto en andere producenten. Check out our unique styles of vases for sale online at Glass of Venice.


Vintage glazen vaas Tjechie bohemia kristal. Vetro Artistico Veneziano. Hoe oud zal dit zijn,en welke waarde heeft deze vaas ? De hoogte is 36cm-omtrek-82cm. Ook kan ik U zeggen,hij is in een perfecte staat.


Met de meeste hoogachting. We kregen een bijzondere demonstratie van twee ervaren glasblazers , die eerst een prachtige vaas en later een rank paardje tevoorschijn bliezen. Christus aan het kruis, Terraco, Beeselse draak, h. Image, Mobach vaasje, h. Plateel klomp, gemerkt Holland Utrecht, JW Mijnlieff, l.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.