dinsdag 8 januari 2019

Feestzaal barendrecht barendrecht

Zoekt u een mooie feestzaal in Barendrecht ? Uit de vele feestzalen in Barendrecht hebben wij de mooiste en de beste voor u op een rij gezet. Bent u op zoek naar een feestzaal in de buurt van Barendrecht ? Feestzaal in Barendrecht. En moet het daarnaast nog eens een schitterende en moderne locatie zijn met gratis parkeergelegenheid voor de deur?


Van bruiloftzalen in een kasteel, boerderij, part. Jouw trouw- en feestlocaties in Barendrecht vind je hier! Een zaal huren in Barendrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Zaal huren in Barendrecht. Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Barendrecht.


Een Sweet is niet zomaar een verjaardagsfeest! Zestien is een bijzondere leeftijd en dat moet gevierd worden! Wilt u een Sweet op een speciale manier vieren? Of wilt u misschien een surprise party organiseren voor uw dochter of zoon? Heeft u iets te vieren, denk dan eens aan ons!


Feestzaal barendrecht barendrecht

Of beter nog, kom eens kijken! Uiteraard kan het bedrijfsleven ook bij ons terecht, voor vergaderingen maar ook als zij iets te vieren hebben. Den Pimpelaer beschikt over een zaal die ruimte biedt aan maximaal 1personen.


Deze zaal is ideaal voor het houden van uw feest, bedrijfsfeest of bruiloft. Daarna zal in de zaal een restaurant geopend worden. De zaalhuur bedraagt € 100. Dit is inclusief personeel. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barendrecht ;. De gebruikers van de zaal zijn verplicht tenminste één verantwoordelijke aan te wijzen.


Feestzaal barendrecht barendrecht

Bij afwezigheid van deze persoon kunnen de gebruiksvergoedingen . Avontura Barendrecht vanaf nu elke dag geopend! Zalencentrum de Spil contactgegevens, prijzen, beschikbaarheid en openingstijden? Engels Nederlands Frans Duits Spaans Italiaans. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam. De Paleiszaal is de centrale zaal met een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel en gewelven, een bijzondere combinatie van moderne historie.


Daarnaast zijn er vergaderzalen, kantoorruimten, een Sportzaal en Meetingpoint de Pomp. WAAROM KIES JE VOOR ONS? FEESTLOCATIE DORDRECHT EN OMGEVING.


Feestzaal barendrecht barendrecht

Ben je op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Dordrecht? Kies dan bijvoorbeeld voor de mooie plaats Gorinchem en een feestlocatie Gorinchem. Ook een feestlocatie Barendrecht , Papendrecht, Alblasserdam, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.