dinsdag 21 mei 2019

Inbouw koelkast met ijsblokjesmaker

IJsblokjes in een inbouw koelkast. Op een warme dag uw drankje verkoelen met een ijsblokje? Dat is toch een heerlijke oplossing.


Diverse koelkasten zijn uitgevoerd met een icemaker welke - eventueel in combinatie met een dispenser in de deur - zorgen voor een continue voorraad ijsblokjes. Door het No-Frost systeem .

Zoeken op: inbouw koelkast met ijsblokjes automaat - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Coolblue: alles voor een glimlach. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en ba.


Geen getob meer met plastic bakjes en zakjes. Binnen een half uur ijsblokjes !

Grote sortering vriezers en koelkasten ! Inbouw ijsblokjesmachine. Handig voor frisdrank bijvoorbeeld. Maar ook voor cocktails, ijsdrankjes of andere dranken die veel of juist weinig ijs nodig.


IceMaker voor de productie van ijsblokjes en gekoeld water. Belgische importeur van Liebherr koel- en diepvrieskasten. Het is dan ook een zeer logische applicatie voor vriezers: met de kou die een vriezer dagelijks produceert is het natuurlijk gemakkelijk om ijsblokjes te produceren. De vriezers die je hier in beeld ziet hebben deze handige functie. Hun grote capaciteit en vooral de aanwezigheid van een automatische verdeler van ijsblokjes , gemalen ijs.


Op het gebied van design beschikken Amerikaanse koelkasten over erg verleidelijke troeven: inbouwmodellen , wit of met een weerspiegelend oppervlak. Bekijk ons assortiment Amerikaanse koelkasten , ook wel side-by-side- koelkasten genoemd. Merken als Bosch, LG en Samsung hebben koelkasten met koelruimtes tot 4liter en vriesruimtes tot 2liter.


Daarmee kun je op elk moment ijsblokjes maken om je drankje lekker koel te houden. Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Wil je een koelkast kopen? En ook het uiterlijk is.

Vraag gratis advies aan onze experts in Koelkast - Diepvries. Niet enkel vers water, deze dispenser voorziet je ook in ijsblokjes of gemalen ijs. Trakteer jezelf op gewenst moment .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.