maandag 20 mei 2019

Mok met tekst

De leukste mokken met jouw tekst. Maak je persoonlijke mok met je eigen naam of tekst erop. Eenvoudig ontwerpen, snel bezorgd! Vele verschillende soorten mokken.


Een mok bedrukken is een echt origineel cadeau.

Verschillende kleuren, soorten en designs mokken. Mokken met Tekst bedrukken? Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden. Bestel je bedrukte mokken online!


Ben je op zoek naar een grappige mok ? Bekijk ons uitgebreide assortiment met originele en mooie mokken op onze shop! Snelle levering en een ruime keus! Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Vind nu voor elke soort keuken de passende keukenproducten hier. Koop nu goedkoop online uw keukenproducten!


Mok bedrukken: jouw foto op mok ! Maak met je leukste foto een origineel fotocadeau. Bij HEMA kun je een mok bedrukken met jouw gekozen foto. Kies voor een kader en plaats een leuke tekst. Je kunt ook een mok bedrukken met alleen een tekst of logo.


TIP: We raden aan om de mok met de hand af te wassen. De mokken mogen verschillend zijn (bijvoorbeeld gekleurde, normale en magische mok ). Het aanbod is ook geldig op glazen en de ontbijtkom bij een bestelling van identieke producten (bijvoorbeeld theeglazen). De gegraveerde tekst mag wel verschillend zijn.


Gemakkelijk online ontworpen! Met mok Flashy heb je een kleurrijke blikvanger op je ontbijttafel staan. Personaliseer deze glazen mok Flashy met tekst en je hebt een originele koffie- of.


Dit maakt de bedrukte mokken een succesvol relatiegeschenk om weg te geven.

U kunt de mokken bedrukken met logo, waardoor uw naamsbekendheid wordt verhoogd. U kunt ook een mok met eigen tekst bedrukken, waardoor u uw boodschap op een leuke en speelse manier kunt overbrengen. Al eens gedacht aan een prachtige koffie of theemok met een eigen opdruk? Tevens mag elke mok een eigen opdruk bevatten! Je eigen mokken bedrukken of een mok met foto?


Niet Tevreden, Geld Terug! Heel eenvoudig mokken bedrukken. Op zoek naar een origineel en uniek cadeau? Geef een mok met tekst , een mooie foto of logo cadeau.


Hoe leuk is het als je een eigen foto kunt laten drukken op een mok en die aan iemand cadeau kunt geven? Zo kan diegene elke dag aan je denken. Mooie mok van keramiek te bedrukken met naam en of tekst.


Kies zelf je opdruk en de kleuren! Altijd een groot succes als persoonlijk cadeautje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.