vrijdag 14 februari 2020

Smoothie bosbessen framboos

Wij zijn dol op heerlijk zoet en sappig zomerfruit en we maken er graag smoothies van! Dit keer is het een echt fruit smoothie recept bomvol fruit: sinaasappels, bosbessen en frambozen. Afgelopen vrijdag kregen we, tijdens alle drukte rondom onze boekpresentatie, een lekker pakket van Electrolux met onder andere groenten en fruit en een blender van AEG serie.


Smoothie bosbessen framboos

We doken natuurlijk (na de boekpresentatie haha) meteen de keuken in om een lekkere smoothie te maken. Een eenvoudige fruitige smoothie , een fantastisch gezonde manier om je dag te beginnen. Gebruik verse of diepgevroren bessen, afhankelijk van het seizoen.


Schoonheidsslaapjes zijn verleden tijd. Beauty and the Berry is een smoothie vol antioxidanten die goed zijn voor de huid. Het drankje is vegetarisch, glutenvrij en zuivelvrij. Frambozen bosbessen smoothie. Dit fruitige drankje is lekker op ieder moment van de dag!


Lekker fris en zoet door het fruit. Banaan- framboos -blauwe bessen smoothie. Zo maak je het: Verwijder de schil van de banaan en doe alle ingrediënten in de blender.


Meng het geheel net zo . Zoek je een lekkere smoothie om je dag mee te beginnen of als tussendoortje? Probeer dan deze lekkere aardbeien, frambozen en blauwe bessen smoothie met honing eens. Deze makkelijk te maken vruchtensmoothie is trouwens ook lekker als toetje, neem dan wel een wat kleinere hoeveelheid. Deze superfood smoothie smaakt niet alleen goe want hij ziet er ook nog goed uit en doet ook een hoop goeds voor je. De mooie diepe paarse kleur bevat een hoop antioxidanten en je kan bijna de voedingsstoffen uit het glas zien springen.


Smoothie bosbessen framboos

Bevroren bosbessen , paarse druivensap, banaan en frambozen yoghurt . Blauwe bessen zijn super gezond! Combineer ze met frambozen en banaan en u maakt in een handomdraai een heerlijke smoothie ! Best Beoordeelde gezonde kookboek” en op de 10e plaats van “best verkochte gezonde kookboek”. Daar drink ik straks deze fruitige smoothie op met de . Dat zijn grote voordelen! Maak dus zelf ook verse, gezonde fruit smoothies ! Een heerlijke fruitige smoothie , een gezonde manier om je dag te beginnen.


Spoel de braambessen en de frambozen. Mix tot een gladde shake. Probeer ze ook eens in deze heerlijke smoothie : fris, simpel en gezond!


Smoothie bosbessen framboos

Eventueel: teken op het glas . Smoothie met framboos en peer. Als alles goed gemixt is voeg je de chiazaadjes toe en roer je deze door de frambozen smoothie. Bereiding mango bosbessen smoothie. Giet deze in een glas en spoel je blender goed om.


Doe vervolgens de halve . Voor mensen die last hebben van smaakverandering: een ontbijtdrank met frambozen oftewel de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.