maandag 1 juni 2020

Welke hoogte plinten

Het kiezen voor een gladde of kraalplint is eigenlijk altijd mogelijk en zijn op diverse woonstijlen van toepassing. Het is maar net wat uw smaak is en welke stijl u wilt creëren. Deze plint is te gebruiken over oude plinten die een maximale hoogte hebben van centimeter en een dikte van centimeter.


WOONTRUCJES MET EEN PLINT Een kleine ruimte kun je niet groter maken tenzij je gaat verbouwen. Wel is het mogelijk om een ruimte minder klein te laten lijken.

Hallo, Wij moeten stilletjes aan onze afwerking beginnen te denken, met name de plinten bij de vloer. We hebben een redelijk modern, eigentijds huis. Tenslotte: eigen smaak bepaalt!


Naast het model van de plint , is ook de hoogte bepalend voor de sfeer die de plinten uitstralen. Zorg er dus voor dat je bij het kiezen van de plinten rekening houdt met de hoogte van de muren, zodat de verhouding in evenwicht blijft. Je hebt vast al een idee over welke plinten het best bij jouw stijl passen.


Anders blijft u een kier zien.

U meet de ruimtes op die het meest ver van de wand komen. Is deze ruimte bijvoorbeeld 13mm dan moet u een plint nemen die minimaal 15mm dik is. Dan kunt u het beste een plint van 12cm hoog . Vervolgens denk je na over welke plinten er goed bij zullen staan. Uiteraard heeft het niet kiezen voor plinten ook nadelen, zoals versneld risico op beschadigingen in het stucwerk. Dit is de eenvoudigste manier om te bepalen welke hoogte het mooiste resultaat geeft in deze ruimte.


Een hogere plint geeft hier vaak het meest passende resultaat. Heeft u een kamer met een hoog plafond en dus hoge muren? Zoekt u meer informatie over plinten of advies bij het kiezen van een plint bij . De plint is een bescherming van de muur bij het poetsen en geen verlenging van de vloer. De evolutie naar lagere plinten is dus vrij logisch, want iedereen wil de muren strak houden. Zodra de dikte van de plint is bepaal kunt u voor uzelf bepalen welke hoogte u mooi vindt.


Houd er rekening mee dat u altijd op de plint neerkijkt, waardoor de plint minder hoog lijkt dan dat u de plint voor uw neus houdt. Vindt u het lastig om de hoogte voor de plint te bepalen dan kunt u een strook wit karton op hoogte. Ik heb een strakke greeploos hoogglanskeuken dus ik dacht aan hoge rechte witte hoogglans plinten.

Misschien is het mooier om plinten met een profieltje te nemen, zodat de breedte van de plint niet zo opvalt, maar wat . Denk ook goed na over de afwerking, een mooie plint is namelijk de kers op de taart. Ben je opzoek naar een ondervloer welke het geluid goed dempt dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Redusound. Om je woning tot in de puntjes af te werken en mooi te houden, heb je plinten nodig. De muur en de vloer vormen immers niet altijd een mooie, rechte afscheiding.


Door er plinten tegen te zetten verberg je onverzorgde verschillen en oneffenheden netjes achter het hout van de plint. Hieronder zie je tips en mijn mening over wat een goede plint bij welk type vloer is. Vaak eindigt dit dan in een vervelende discussie omdat volgens de norm-bladen, zeg maar hun werkbepaling, de vloer een bepaald hoogteverschil mag hebben over een lengte van meter. Zo wordt de vlakheid en . Bepaal op welke hoogte de sierlijst komt. Zet op die hoogte een lijn op de hele muur.


Gebruik hiervoor een waterpas. Een waterpas met ingebouwde laser is erg handig. Zet deze midden in de kamer, op een statief. De plint wordt gemonteerd met de zwarte CanDo clip (stuks = plinten ). En je kunt ook nog kiezen welke afmetingen het handigste zijn bij jou thuis. En belangrijker, welke plint is dan de beste oplossing voor welke vloer?


Dit artikel geeft een uitleg over verschillende functies van plinten en legt het verschil uit tussen de vele soorten plinten. Op zoek naar een Plint ? Een plint wordt vaak gebruikt als overgang . Vele aanbiedingen bij bol. Plinten koop je eenvoudig online bij bol.


De hoogte varieert van tot cm. Hoe hoger het plafon hoe hoger gewoonlijk de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.