woensdag 12 augustus 2020

Theemok

Pacific beker 3ml set van 4. Time to relax theemok 3ml. Prachtige witte mok met rode zon-achtige vormen en kleurrijke bloemen. Le Bleu de Nîmes theemok met tipje set . De rand van de mok heeft een gele strook met gekleurde bloemetjes en witte stippen op een rood patroon.

De mok heeft een inhoud van een halve liter en is ideaal als theemok of voor warme chocoladem. Mok met theefilter en deksel, schaaltje voor het zetten van een vers kopje thee. De filter is zo groot om de theeblaadjes meer ruimte te geven om de smaak ten volle te laten vrijkomen. Hé theeleut, met een heerlijke thee in de theemok van Zusss begin je jouw dag meteen goed!


Voor 12:bestel morgen in huis! Onze theerapie: Keep Calm and Carr. Bekijk de categorie mokken op hema.

Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen.


Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos. Nederland en België voor losse thee. Theemok : Theemokken: TheeXpress.


Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Vind nu voor elke soort keuken de passende keukenproducten hier. Koop nu goedkoop online uw keukenproducten. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Gratis bij een besteding vanaf €10- Vóór 16u bestel volgende werkdag in huis! Andere landen berekend bij winkelmand. He theeleut, met een heerlijke thee in de theemok van Zusss begin je jouw dag meteen goed! Even relaxed een momentje voor jezelf pakken, doet altijd goed!


Dit servies is van gespikkeld aardewerk, waardoor het een vintage look krijgt.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Vaatwasserbestendig, Ja. Verzendkosten Nederland. De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen €3.


Thee Online bestel je het best bij Mingtea! Exclusieve en 1 natuurlijke en verse thee rechtstreeks uit China! Deze theebekers hebben een extra grote inhoud van 350ml. Verkrijgbaar in prachtige matte kleuren.


Deze set van twee 70s Elements thee mokken van HKliving zijn ware blikvangers op je eettafel. De mok is gemaakt van keramiek en afgewerkt in verschillende tinten. Gebruik je de mokken niet?


Zet ze dan goed in het zicht in een open wandkast of op. TeaEve maakt prachtige theemokken waar u standaard een bijpassende theezeef bij krijgt. De theezeef is van RVS waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.


Door de dubbelwandige mok van porselein en de deksel blijft de thee lang op temperatuur waardoor u langer kunt genieten van uw losse thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.