woensdag 28 oktober 2020

Waw32672nl

De wasmachine met nieuw design en intelligent automatisch doseersysteebespaart water en wasmiddel. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De vulcapaciteit van deze Bosch is kilo. De display geeft de resterende programmaduur aan en de machine geeft een signaal aan het einde van het programma.


Ook kan hij wasmiddel automatisch doseren.

Deze machine wast vooral synthetische was zeer goed schoon. Bekijk alle specificaties. Vind de webshop met de laagste prijs.


Trommelreiniging met herinneringsfunctie: speciaal programma voor het reinigen en. U hebt gekozen voor een premium wasmachine van het merk Bosch. Om aan de hoge kwaliteitsstandaard van het merk Bosch te voldoen, is de werking en de onberispelijke toestand van elke wasmachine die . Dit houdt in dat deze wasmachine heel erg zuinig is.

Zeer energiezuinige wasmachine met een zeer goede energieklasse. Dos: perfect wasresultaat, minimaal verbruik en maximaal gebruiksgemak met het automatische . Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Uitgebreide informatie over deze machine van Bosch vind je hier. Elke machine is ingedeeld in een energie-efficiëntieklasse, wat je informeert over de . Soort besturing, Elektronisch. Energieverbruik 69kWh.


Ruim Miljoen tevreden klanten. Voor 23: 00u bestel morgen in huis! Prijs is nu €74 maar via Bosch krijg je hier nog eens €cashback. Tevens krijgen je bij aankoop nog eens een €cadeaukaart van Expert.


Daarnaast is de machine ook nog eens zeer zuinig in gebruik dankzij energieklasse . Filter, Schokbreker, Pomp, Poly-V-snaar, Deurrelais. Bovendien extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor, . Our partners will gladly send you multiple quotes on request.

More information – Click here. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht . Wasmachine, merk: MIELE, type: WMH260WPS, afmeting: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.