vrijdag 30 oktober 2020

Weber gbs sear grate

Weber gbs sear grate

Weber GBS Sear Grate Ø 3cm. Geniet van die heerlijke, sappige steak! Op voorraad - Voor 23:00 . Born from the most primal form of cooking, this four-part BBQ system does triple duty in taking charcoal grills to. Het weber bbq searing rooster voor de perfecte grillmarkering op uw vlees. Porselein geëmailleerd gietijzer.


Word de grill master die u altijd al wilde zijn door de kunst van de steak met perfecte grillmarkering meester te worden. De met porselein geëmailleerde Sear grate geleidt de . Deze barbecue is voorzien van een rooster met een uitneembaar middenstuk. Hierin plaats je het gietijzeren rooster met een diameter van centimeter. The Gourmet BBQ System Sear Grate is designed for use with gourmet BBQ system hinged cooking grate.


Het GBS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden voor onbeperkt barbecueplezier. Porcelain enamel finish prevents sticking and allows for easy clean-up. Voor 22:besteld op werkdagen, morgen in huis!


Weber gbs sear grate

De winkel van Tom Coronel in Naarden. Prijsinformatie van de shop. Profiteer de hele winter van hoge kortingen. Uw bbq wordt de volgende dag gratis bij u bezorgd. Vervaardigd van gietijzer.


Door het gebruik van hoge directe temperatuur blijft het vleessap en daarmee ook de smaak behouden. Tevens krijg u van die mooie brede grill streepjes op uw vlees net zoa. Neem contact op met één van onze specialisten.


Weber gbs sear grate

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers.


We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.