maandag 2 november 2020

Whiskey set kristal

Whiskey set kristal

Crystalite Quadro whiskeyglazen - kristal - delig. De kristal whisky set is van het merk Bohemia. Typische eigenschappen van loodvrij kristalglas: de zuiverheid ervan, glans en hoge brekingsin. Voordelig glas en kristal bestelt u bij Annaservies. Whisky sets gemaakt van Bohemia kristalglas.


Een sieraad op uw kast en uw drankje smaakt nog beter uit deze mooie kristallen karaffen en glazen. Koop of Verkoop whisky op Marktplaats. Een whiskey set van kristal is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. We vinden het geweldig om een set op ons dressoir te hebben staan. Sommige karaffen passen bijvoorbeeld perfect in de loft stijl of industriële stijl.


Je kan ze een mooi prominent plaatsje in huis geven en er whiskey in . Laat uw favoriete whiskey goed tot zijn recht komen in het juiste kristallen glas. Traditionel geslepen whiskeyglazen van Royal Doulton of Nachtmann creëren een gemoedelijke sfeer, waar de whiskyglazen van Nude Glass een moderner voorkomen hebben. En als u uw collectie glazen aan wilt vullen met bijpassende. Van het merk SaltPepper.


Nu in de aanbieding voor € 495. Gratis verzending vanaf €10-. Highland Nieuwe collectie handgemaakt en geslepen kristal van hoge kwaliteit. Hoogwaardig kristallen whisky tumbler. Geleverd in mooie cadeauverpakking.


Klik hier voor meer producten. De Romeinen hadden al karaffen in glas en tijdens de Renaissance brachten het Venetiaans kristal de karaf terug. De Venetiaanse karaf had een breed lichaam . Waarom je wél een whisky karaf wil. Het ziet er simpelweg heel sjiek en fraai uit.


Whiskey set kristal

Een lekkere rustbank, met een ouderwets bijzettafeltje, een set whisky glazen en een elegant karaf met je favoriete whisky : dan is het beeld toch wel compleet. Neem dan een kristallen fles. Prachtige kristallen en glazen whiskey karaffen die u naar wens kunt laten graveren. Naast losse karaffen bieden wij ook whiskey sets met glazen aan. Schott Zwiesel Basic Bar Classic Whiskyglazen L - st.


RCR Opera whiskeyglazen - cl - 2stks. Iittala Aarne Whiskyglas - cl - stuks. Karaf Peer ster met glazen naar keuze. De whiskykaraf , om uw whisky te tonen, heeft een inhoud van 7milliliter en het whiskyglas heeft een inhoud van 3milliliter.


Whiskey set kristal

Erg kwalitatief, mooi whiskey set , goed afgewerkt en van goed kristal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.