donderdag 26 november 2020

Wilms den helder

Uw nieuwe keuken of badkamer volledig naar uw wens en altijd vakkundig geïnstalleerd. Ons werkgebied is vanuit Den Helder in de kop van Noord-Holland (ten Noorden van de lijn Alkmaar-Hoorn). Wilt u meer informatie over ons bedrijf of heeft u specifieke vragen over ons aanbo neem . De totaalinstallateur van de Kop van Noord-Holland in Den Helder. Voor al uw installatiewerkzaamheden bedrijfsmatig of particulier.


Wanneer u problemen heeft met uw cv-ketel zorgen wij dat er binnen uur een nieuwe cv ketel wordt geplaatst.

Alle gangbare modellen cv-ketels en verwarmingen hebben wij in de showroom hangen. Voorzien van de CW-klasse die past bij uw wens. En onze vakmonteurs, zorgen voor de plaatsing en het onderhoud . Maak kennis met Het Baderie Comfort.


Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik. Op afspraak: de showroom is op afspraak ook buiten . Geef uw kostbare bezit een tweede kans!


Geeft u uw kostbare bezit een tweede kans?

Graag geven wij u persoonlijk advies waarbij met zorg en aandacht gekeken wordt om met de juiste materiaalkeuze het maximale zitcomfort uit . Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Met een uitgebreide showroom voor keukens, badkamers, cv ketels en meer.


Wilms Den Helder , Den Helder. Contactvoorkeur Email Telefoon. Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Type bedrijf: Leverancier.


Certificering: EPBD A keuring, F- gassencertificering, PE VCA. Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen. Bedrijven die u kunnen interesseren.


Het Texels familiebedrijf VEM installatietechniek B. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar mensen die ons team kunnen komen versterken op Texel. Werken bij VEM Texel betekent dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.