maandag 30 november 2020

Winkelruimte te huur voorschoten

Winkelruimte te huur voorschoten

Bekijk alle winkels te koop en te huur in Voorschoten op funda in business. Winkelruimte huren op Schoolstraat in Voorschoten ? Bekijk deze winkelruimte nu of zoek hier in alle winkelruimten te huur in de buurt van Schoolstraat - iLocate. Schoolstraat te Voorschoten In de gezellige Dorpskern van Voorschoten gelegen geheel gerenoveerde winkel , die door zijn ligging een echte zichtlokatie genoemd mag worden, de winkel bestaat nu uit een voor en achterdeel, de winkel heeft een front breedte van bijna meter.


Winkelruimte te huur voorschoten

De winkel ruimte bestaat uit een geheel . Schoolstraat 5b te Voorschoten Voor slechts €8- per dag, kunt u deze mooie winkelruimte huren , gelegen op Alokatie in de gezellige winkelstraat. Nabij de Albert Hein, bakkerij van Maanen en de Pearl, is deze winkel van 148mgelegen, met een mooie pui voorzien van glas en dubbele deuren in het midden,. Hier krijg je een overzicht van bedrijfsruimtes en commercieel vastgoed in Voorschoten. Je kunt bijna alle bedrijfsruimtes bekijken in Voorschoten - kantoren te huur , winkelruimtes te huur of te koop, magazijnen en werkplaatsen te huur enz. Klik op de knop Lees meer in de individuele advertentie om meer informatie te . Kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte in Voorschoten huren of kopen?


Verhuur of verkoop ook uw bedrijfsruimte! Zoekt u Bedrijfsruimte in te huur te huur of te koop? Bekijk nu aanbod bedrijfspanden in Voorschoten. Ook gratis huur of koop zoekopdracht achterlaten. Ruime winkelruimte met breed front, gelegen in het directe centrum van Voorschoten.


Winkelruimte te huur voorschoten

Deze winkelruimte heeft een ideaal winkeloppervlak en is zeer gunstig gelegen. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals de Etos, Shoeby Fashion, Blokker, Kruidvat en Bart Smit. Bekijk Ambachtspad in Voorschoten op de website van Homerun Makelaars. Goed verzorgde winkelruimte , of wellicht te benutten als praktijk- of kantoorruimte. Gelegen net achter de Schoolstraat.


Huurtermijn bespreekbaar . Woonruimte te huur in voorschoten , voorschoten. AlgemeenTe huur een lichte hoek- winkelpand , gelegen achter de drukke doorgaande weg De Leidseweg van Voorschoten. Het centrum bevindt zich op korte. Hier vind u aanbod wat u bij andere onroerendgoed sites niet kunt vinden. Aanbod kantoorruimte, winkelruimte en bedrijfspanden.


Winkelruimte te huur voorschoten

De stad Leiden kent een rijke. Zowel huren als kopen van een bedrijfspand behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.