vrijdag 27 november 2020

Zadkine rotterdam computercursus

Zadkine is een regionaal opleidingencentrum voor Rotterdam en omgeving met mbo-opleidingen en volwasseneneducatie op diverse locaties in Rijnmond. Zadkine Educatie - voor een computercursus in Rotterdam. Zadkine Rotterdam biedt een uitgebreide computercursus waarin veel aspecten van het computergebruik aan bod komen.


Rotterdam en daarbuiten, . ROC Zadkine - Onderwijs voor iedereen. Wat het nou zo bijzonder maakt is dat de jongeren de ouderen bijbrengen met de computer, laptop . Begin maart beginnen we weer met computercursussen voor beginners op het Zadkine Center Katendrecht en Buurthuis de Oleander. Basisvaardigheden voor de computer, speciaal voor de doelgroep ouderen.


In het nieuwe schooljaar start Zadkine met computercursus voor Rotterdammers met weinig opleiding. De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Een computer is een handig hulpmiddel om . Ontbrekend: computercursus. Aanmelden voor computercursus voor senioren.


Zadkine rotterdam computercursus

Computerles in Rotterdam? De cursus heeft tot doel het bevorderen van de. Maatschappelijke participatie en het zelfstandig functioneren van ouderen. Rotterdam - Sinds de invoering van het Deltaplan Inburgering worden hogere eisen gesteld aan inburgeringscursussen voor oudkomers.


Wilt u les op een laptop of tablet dan moet u. Online Rotterdam , Zadkine , RichIT. Wilt u les op een laptop of . Humanitas Bergweg, Bergwegplantsoen. Contactpersoon: Jeanette Schouten. Duizend en één Kracht kunt . Resultaten van zoekmachines!


Wij zijn nog op zoek naar . Tweede groep helpenden ontving diploma bij Zadkine ! Op donderdag april was de diploma-uitreiking van het tweede deel van de groep medewerkers die de opleiding helpende zorg… Lees meer . Rotterdam en omgeving, Nederland. Sean Hoekstra heeft banen functies op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.