maandag 30 november 2020

Zanussi zkc44510xa combimagnetron

Zanussi zkc44510xa combimagnetron

Te weinig ruimte in de keuken? Profiteer van de bereidingsmogelijkheden van een grote multifunctionele oven en een magnetron in één compact apparaat. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Goedkoop bij Keukenloods. Compacte multifunctionaliteit voor gebruiksgemak- Timerfunctie - zorg er eenvoudig voor dat uw maaltijd op tijd klaar is- Multifunctionele oven met warmte-elementen boven en onder, grill en ventilator. Uitneembare ovendeur glasvlakken en verzinkbare bedie. Zanussi ZNF44X - Inbouw combimagnetron. Bediening is erg eenvoudig via draaiknoppen en druktoetsen.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Inbouw- combimagnetron met grill- en ovenfunctie.


Zanussi zkc44510xa combimagnetron

Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 3liter. Maximale diameter voor bord of ovenschaal cm. Kenmerken Oven met geïntegreerde magnetron functie. Kinderbeveiliging Verzinkbare bedieningsknoppen. Automatische ovenverlichting bij deuropening.


Elektronische temperatuurregeling. Kleur van het product: Zwart, Roestvrijstaal, Soort bediening: Draaiknop, Snoerlengte: m. Breedte: 5mm, Diepte: 5mm,. Nuwe dagtijd niet mogelijk in te stellen.


Zanussi zkc44510xa combimagnetron

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Als het apparaat is uitgerust met een kinderbeveiliging, raden wij aan dit te activeren. Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinde- ren zonder toezicht. Houd het apparaat en de snoeren buiten het bereik van kinderen jonger dan jaar.


Daarnaast beschikt deze combi-oven over een uitgebreide magnetronfunctie. Houd kinderen jonger dan jaar uit de buurt of onder permanent toezicht. Alleen een erkende installatietechnicus mag het apparaat installeren en de kabel vervangen. Altijd een scherpe prijs door onze grote inkoop.


Zanussi zkc44510xa combimagnetron

Zins september hebben wij een nieuwe keuken. Alle inbouw apparatuur is van zanussi. De gebruikshandeling van deze oven combi magnetron is toch niet ons ding. X gebruikt alleen op te warmen van.


Een compacte, combi-magnetron die grote prestaties levert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.