vrijdag 22 januari 2021

Zanussi combimagnetron tekens

Zanussi combimagnetron tekens

Je oven staat vol met symbolen, maar wat is de betekenis van al deze tekens ? Hieronder zal ik de meest voorkomende oven tekens behandelen. Het display toont een standaard magnetronvermogen en een standaardwaarde voor de duurtijd-functie. Heeft u ook een uitleg wat de tekens op de linker draaiknop betekenen bijv.


Zanussi combimagnetron tekens

Download hier gratis uw Zanussi Magnetron -Oven handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. ZNF31X Zanussi combi magnetron kopen? Goedkoop bij Keukenloods. Welke moet je bijvoorbeeld gebruiken voor de magnetronfunctie of stoomfunctie?


Vanaf nu hoef je het dankzij ons overzicht nooit meer te vergeten! Een sterretje en druppel . Lees beslist de gebruiksaanwijzing voordat u uw apparaat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt onnodige schade aan uw apparaat. Geen idee waar de handleiding is?


Zanussi combimagnetron tekens

Ovenfuncties en bereidingswijzen: wanneer gebruik je welke? Met een moderne oven is van alles mogelijk. Grill, hetelucht, stoom, conventioneel en combinaties daarvan. En bij een combi magnetron komt daar nog eens een magnetronfunctie bij.


Plus nog meer combinatie mogelijkheden. Indien de oven meer vervuild is kan men deze tijdsduur verlengen tot maximum uur (per minuut). Krachtige grill met braadspit: Krachtige grill met braadspit. Front heeft romeinse en arabische tekens. Registreer uw apparaat in enkele minuten en ontdek de voordelen van registratie.


Zanussi combimagnetron tekens

Magnetron Meestal op de achterzijde of deuropening (inbouw) van het apparaat te vinden. Misschien handig om dat te proberen? Zonde als je lekkere baksel mislukt, toch? Dan weet je tenminste zeker wat de tekens betekenen. En waar gebruik je de grill of pizzastand voor?


Bekijk de uitleg van de meest gebruikte functies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.