dinsdag 2 februari 2021

Woca olie kleuren

Woca olie kleuren

Colour Oil is kleur en bescherming in één product. In combinatie met voorbehandelingen zoals logen, ontstaan veel nieuwe kleurmogelijkheden. Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor zachte houtsoorten zoals bijvoorbeeld grenen wordt aanbevolen om . Diverse kleuren beschikbaar.


Woca olie kleuren

De kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren (nieuwe kleuren !). Voor groot onderhoud van met WOCA geoliede vloeren. Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Na verloop van tijd is er een groot onderhoud nodig om het hout opnieuw voldoende te . Levertijd: tot werkdagen.


In kleuren beschikbaar! Woca Exterior Olie eigenschappen. Voor 17:uur besteld = morgen in huis.


Woca olie kleuren

Zorg voor voldoende product voor één en hetzelfde vlak en roer regelmatig op tijdens het aanbrengen, teneinde kleurverschillen te voorkomen. Breng een gelijkmatige laag WOCA ONDERHOUDSOLIE , aan op een oppervlakte van ong. Laat gedurende minuten, het hout de olie opnemen.


Dit zijn alle producten die u nodig heeft om uw vloer te behandelen en te onderhouden. Voordat u met oliën begint moet de vloer volledig . Geschikt voor alle onbehandelde (geschuurde) houtsoorten. Kleurt hout en beschermt tegen vuil en vlekken. Inboenen met de boenmachine verdient de voorkeur.


Woca olie kleuren

Een behandeling met WOCA Zeep maakt de vloer beter bestand tegen vocht . Parketolie zorgt voor een diepe impregnering in het hout waardoor de structuur en natuurlijke kleur wordt versterkt. Bent u op zoek naar olie voor uw vloer? Hieronder bespreken we welke soorten er zijn en welke geschikt is voor de onderhoud van uw houten vloer. Houtloog bestaat uit specifieke pigmenten.


Na een behandeling krijgt uw parket een witte of grijze schijn. Die neutraliseert de vergeling. En accentueert het nervenspel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.