donderdag 25 februari 2021

Zilver bestek christofle

Ik heb een vraagje betreffend de waarde en verkoopbaarheid van origineel bestek van christoffle. Ik heb nog ongebruikt zilveren bestek van het model perles. Het gaat om grote soeplepel, grote messen, grote vorken, grote lepels, . Samen euro en per stuk euro.


Het zijn vorken en lepels.

Christofle bestekken in verzilverde uitvoering kunt u online in onze webshop bestellen. IK denk dat het nieuw 1€ kost. Ik verkoop die vo… € 500. Christofle lepels vorken kan apart gekocht worden nieuwprijs is 120€ voor lepel. Ze staan bekend om hun sterling, zilverplaat en roestvrij bestek.


Onder het merk Christofle vindt u producten als bestekken, porcelein, glasservies en interieuraccessoires. Kunstenaars en ontwerpers, zoals de beroemde .

Een gezonde mix van vasthouden aan traditie en het aanpassen aan de veranderende trends vormt de basis tot het succes. Tot het assortiment behoren serviezen, bestekken , tafelstukken, fotokaders e. Leven in een wereld van luxe. Dat is het thema van Christofle. Eerst en vooral is het de presentatie van Frankrijk op tafel die Christofle nastreeft. In deze hoedanigheid is Christofle de verwezenlijking van de . Start met bieden of verkopen op de Christofle Silver Plate veiling bij Cata.


Op de veiling van deze week: piece silverware set, CHRISTOFLE , POMPADOUR model, 20th century. Zwaar verzilverd Christoffle Marly bestek 1delig. In ongebruikte staat en deels in cassettes.


Besteknummer :… Oud verzilverd Christoffle Spatours . Niet helemaal volledig, maar is nog steeds verkrijgbaar via onderstaande website! Heeft enkel opkuisbeurt nodig. U heeft zilver bestek en wilt dit graag verkopen?


Wij kopen altijd uw (massief) zilveren bestek in.

Bestek Christofle - zilveren vergulde bestek Sets. Christofel verzilverd bestek : Deze veel omvat:-grote vorken-grote messen-grote lepel-middelgr. Zilveren onderzetters stuks Op te poetsen.


Het is best bekend voor zijn bestekken , maar heeft daarnaast een breed assortiment van schalen, koffie- en theeserviezen, geboortegeschenken, bureau-accessoires, fotokaders en andere geschenkartikelen. Christofle is een Frans bedrijf dat verzilverde en massief zilveren artikelen produceert. Hollands zilveren koffielepeltjes, 2de gehalte, met bloemmotief, ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.