donderdag 11 november 2021

Zanussi zdh8333p afvoer

Zanussi zdh8333p afvoer

De trommel van deze warmtepompdroger is voorzien van een speciale wandstructuur waardoor je kleding zo min mogelijk langs de trommel gaat. Tijdens het drogen draait de trommel kanten op, zodat je wasgoed gelijkmatig droogt. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Bekijk alle specificaties. Direct op waterafvoer aan te sluiten.


Zanussi zdh8333p afvoer

Ook draait de trommel twee kanten op waardoor grotere stukken wasgoed gelijkmatig drogen. Deze droger heeft een waterreservoir die je na gebruik elke keer even moet legen. Dat is heel makkelijk, echter was het fijner geweest als alles gewoon door een afvoer heen kon. Verder ook echt even na gebruik de filters even schoonmaken.


De droger vangt behoorlijk wat stof! Het schoonmaken is echt zo gepiept, nog . Vervang eenvoudig de afvoerslang van je droger zelf met onze handige Praxis instructievideo. Met deze slimme droogkast kunt u uw was nog slimmer drogen. Het energiegebruik wordt geoptimaliseerd terwijl het.


Zanussi zdh8333p afvoer

Alle productspecificaties . Tevens beschikt deze droger over Auto Sense, een . Omdat ik lui ben ingesteld heb ik de water gelijk op de afvoer. Zeer positief verrast door deze droger. Laat uw aankoop uitpakken, plaatsen én installeren Informatie.


Standaard bezorging of zelf afhalen Gratis. Dit kan niet uitgezet worden. Minpunt: bovenbla is langer dan de rest van de machine. Online bestellingen worden gratis verzonden.


Zanussi zdh8333p afvoer

Iets duurder in aanschaf dan een condensdroger maar het scheelt zichbaar in de electrakosten. Condensafvoer , Opvang in reservoir, Via waterafvoer. Kleding komt zacht en droog uit de droger.


Wij maken geen gebruik van de mogelijk om de droger aan te sluiten op de afvoer , maar gebruiken het condensafvoer bakje. Er gaat een klein lampje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.