dinsdag 28 december 2021

Zelf glazen graveren

Een bijzondere en leuke DIY, toch. Een gepersonaliseerd wijnglas, bierglas of één van de andere soorten glazen. DIY-pakket: zelf glas graveren - Duration: 2:35. Voor 16:besteld morgen in huis.


We graveren veel glazen voor witte wijn, maar nog vaker rode wijnglazen.

Wijnglazen graveren we voor. Het ontwerp kunt u zelf gemakkelijk en online maken. Dit is de meest bekende manier. Klassiek graveerders en hobby-graveerders zijn hier erg bedreven mee.


Zelf heb ik dit een aantal jaren gedaan en ik vind dat deze manier van graveren nog steeds een bijzonder resultaat geeft. Glas graveren met een dremel Dit glas wordt gegraveerd met behulp van een . Maar je kan het ook zelf.

Je kan glas graveren maar bijvoorbeeld ook een spiegelplaat. En heb je het helemaal onder de knie kan je bijvoorbeeld ook vazen of glazen potjes graveren. Denk er wel aan dat je niet van de een op de andere dag kan beginnen met graveren. Je hebt namelijk wel een diamant . Dure handgeblazen of kristallen glazen kunnen spanning in het materiaal hebben die wordt versterkt door de hitte tijdens het lasergraveren waardoor het glas kan breken. Laat een champagneglas graveren met een eigen tekst of logo.


Per stuk te bestellen en snel geleverd. Hoe meer je bestel hoe voordeliger. Op zoek naar een persoonlijk cadeau in glas ? Bij Brianto kan elk cadeau in glas laten graveren met een eigen tekst of figuur. Wij graveren glazen met jouw ontwerp! Maak je ontwerp hier online!


Wat een prachtig cadeau! Eén van de reacties die je zult horen bij het geven van onze gegraveerde glazen met eigen ontwerp. Eenvoudige editor om zelf het glas op te maken.


Het opmaken gaat eenvoudig in stappen en is leuk om te doen.

Wil je champagneglazen laten graveren voor een speciale gelegenheid? Laat hier je champagneglazen graveren per stuk of per set in een prachtige cadeauverpakking. Als je een logo op je champagneglazen wil, dan kan dat bij een bestelling vanaf tien stuks.


Iedereen kan het leren en het ziet er heel luxe uit. Glasgraveren is helemaal niet moeilijk. Of het nu initialen zijn of motieven - iedereen kijkt uit naar een zelf gegraveerd glas. Graveren rode wijnglas Schott Zwiesel Classico cl. Opties selecteren Personaliseren.


Glas laser graveren personaliseer drinkglazen en spiegels. Op het glas zelf komen geen krassen omdat dat alleen . Al enige tijd hebben wij ons meer toegelegd op het lasergraveren van wijnglazen voor de horeca. Het gaat dan om het graveren van een logo of tekst of een ijkstreepje. In alle gevallen wordt de gravering ingezet als schenkhoogte.


Voordeel hiervan is dat er nauwkeuriger wordt geschonken wat . In de regel is dit 1of 14cl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.