woensdag 29 juni 2016

Kosten stalling caravan

U ontvangt korting op uw stallingfactuur als u gebruik maakt van onze SEPA machtiging. Tarief caravan : Voor berekening van de kosten voor het stallen van een caravan hanteren we een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte, zoals vermeld op het kentekenbewijs. Uw caravan wordt gemeten inclusief de dissel.


De prijs is per strekkende meter per jaar. Onze prijzen zijn inclusief BTW. Met ingang van oktober .

Gaat het per vierkante meter of per strekkende meter? Let er op dat caravanstallingen in de Randstad en rond grote steden als Utrecht, Amersfoort en Eindhoven veel duurder zijn dan in de provincies Groningen, Frieslan Overijssel of in streken als de Achterhoek. De extra brandstofkosten voor het halen en brengen heb . Alle hierboven genoemde prijzen gelden op jaarbasis (weken).


Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor ” Winterstalling ” hanteren we andere tarieven, zie hieronder: Helaas zit de winterstalling : Vol . Jaarstalling : U stalt het hele jaar door. Binnen openingstijden kunt u onbeperkt uw caravan , camper , vouwwagen en bagagewagen halen en brengen zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden, met een reservering voor het volgende jaar.

Caravans : Binnen: € 47. Doordat je de caravan niet mee hoeft te sjouwen over de Route du Soleil, bespaar je behoorlijk. Zo verbruik je minder benzine en je betaalt minder tolgeld.


Tijdens je vakantie een stalling zoeken is misschien lastig, zeker als je niet zo goed Frans spreekt. Wat zijn de jaarlijkse kosten van een camper ? U kunt uw caravan onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Stallingis actief op locaties in Nederland. De kosten voor deze stalling bedragen € 5per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de caravan. Wanneer u kiest voor binnenstalling staat uw camper het hele jaar door bij ons binnen opgeslagen.


U kunt uw camper onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Losse stalling in een loods ( foto ):Voor caravans die te groot zijn voor de eigen plaatsen hebben we de mogelijkheid tot stallen binnen in een loods in een rij. Uw object dient te allen tijde makkelijk verrijdbaar te zijn. Buitenstalling ( foto ):Een vaste eigen plaats buiten komt neer . Bij ons in de stalling moet je ook per meter betalen en de e. Euro per jaar, daar zit ook de wasplaats en stroom bij (dit kost dus niets extra) en ik kan de caravan in het zomerseizoen uur per dag dagen per week halen en brengen, en ik heb voor de rest . De exacte prijs voor uw caravan kunt u berekenen aan de hand van de gehele lengte: Afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig. Voor een goed geventileerde binnenstalling of voor een buitenstalling kunt u bij ons terecht met uw caravan of vouwwagen, voor lange of korte periode (ook voor aanhangwagen of boot op trailer).


Electra voorzieningen zijn aanwezig.

Kosten : € 3per strekkende meter incl. BTW Ophalen en brengen: Het ophalen en brengen van uw caravan of camper is meerdere malen in overleg mogelijk. De vouwwagens en kleinere boten staan op de verdiepingsvloer met een harde houten ondergrond.


Wanneer u uw caravan wilt ophalen, dient u minimaal werkdagen van tevoren te bellen. Dan zetten wij hem voor u klaar. U kunt hem dan zo vaak ophalen als u zelf wilt, zonder dat daar extra kosten aan vastzitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.