woensdag 29 juni 2016

Mica kachelruit

Speciaal hittebestendig glas voor vensters in houtkachels. Mica licht bruin gevlekt. Wordt gebruikt als glas in houtkachels. Glas voor kachelruitjes. Kachelruiten voor u op maat gesneden.


Mica kachelruit

Ons glas is hittebestendig en 4mm. Rechthoekig glas snijden wij voor u op maat. Door het kleine ruitje van mica was dan te zien of de kolen nog brandden. Op zoek naar mica glas voor uw openhaard of kachel? Bestel deze online op - Openhaardaccessoires.


Koop of Verkoop MICA op Marktplaats. MICA kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook grotere ruitjes of ruiten van hittebestendig glas kunnen wij voor u op maat snijden. Zie HIER voor meer informatie over het bestellen van maatwerk kachelruiten.


Op maat gesneden kachelruit. Vlakke kachelruiten op maat gesneden. Toevoegen aan winkelwagen. Al vele jaren stook ik de houtkachel. Enkel met hout en absoluut niets anders.


En twee maanden geleden kwam er opeens, tijdens het stoken, een barst in. Wij doen de kachelruiten van onze oude openhaard en nu van de allesbrander ( hout gestookt) al meer dan jaar met een keukenschuursponsje met wat vloeibare vim (Jif) alles is nog even helder als toen hij nieuw was, het zijn wel glazen ruiten dus geen mica. Wie weet hoe of met wat ik een kachelruit kan schoonmaken zonder de ruiten te beschadigen? Ik krijg ze meestal redelijk schoon na een avond hout t. Door uw kachel- en haarden adviseur Marcel.


Mica kachelruit

Een kachel die brandt veroorzaakt roet en ander vuil. De kans is groot dat hiervan aanslag komt op de kachelruit. Hoe kunt u het beste de kachelruit schoonmaken? Voor het onderhoud van kachelruiten en -deuren hebben wij een breed assortiment van gebruiksvriendelijke producten.


Ons eigen merk milieuvriendelijke ruitenreiniger ontdoet de kachelruit goed en snel van aanslag. U kunt op verschillende manieren de ruitjes van uw kachel schoonmaken. Het gebruik van een emmer water hierbij om het sponsje schoon te maken, is raadzaam. Daarna de ruitjes inwrijven, en het vuil verdwijnt als sneeuw door de zon.


Mica kachelruit

Tevens zijn wij dealer van RENY houtkachels ISODUCT en HOLETHERM rookkanalen. Met een vochtig stukje keukenrol nazemen en ze zijn weer als nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.