woensdag 30 november 2016

Aquamarijn revol aanbrengen

Aquamarijn revol aanbrengen

Middelzwaar belaste vloeren, zoals intensief gebruikte woonkamers, kantoren e. Tussentijds zonodig ook plaatselijk. Zwaar belaste vloeren, zoals winkels, scholen, restaurants. Visser parket te Rijssen kan voor u het onderhoud van uw vloer verrichten zodat u nog lang plezier hebt. De olie is water- en alcohol bestendig.


Aquamarijn revol aanbrengen

Aanbrengen : oliedoek, spatel, spons. REVOL is een houtvoedende, sneldrogende olie op basis van o. Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met vloerolie behandelde vloeren. REVOL ruikt aangenaam, is diep indringend en zeer goed vuil- en waterafstotend. REVOL basis- en onderhoudsolie is ook zeer . Door kleine moleculen dringt de olie diep in het. Clien-Z Zeep gebruiken (die is niet om te reinigen).


Ook in Liter te verkrijgen. Na ongeveer - minuten de olie met een niet pluizende doek goed uitw'rijven, waarbij de overtollige olie wordt verwijderd. Revol onderhoudsolie aanbrengen ! REVOL moet impregneren, mag geen (glanzende) laag vormen.


Eventueel kan na uur het behandelde . Bij het opfrissen van een vloer is liter in de regel . Geschikt voor zowel de eerste behandeling als v. Hierdoor dringt de olie nog beter in. KLIK HIER VOOR HET ENIGE JUISTE ONDERHOUDSPLAN VOOR EEN AQUAMARIJN. Oppervlakken moeten volkomen droog zijn.


Er mag geen film op het hout gevormd worden. Vóór een behandeling met REVOL de vloer bij voorkeur eerst reinigen met CLIEN-S. Ventileer goed tijdens gebruik en droging.


Aquamarijn revol aanbrengen

Na behandeling eventueel afwerken met AQUAMARIJN SOLIM afwerkwas. Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een mooie matte uitstraling. U kunt kiezen voor een naturelle uitstraling of één van de schitterende kleuren.


Nadat de vloer geschuurd is volgens de regels van het . Aquamarijn revol aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.