dinsdag 29 november 2016

Optima stoomreiniger

Optima stoomreiniger

Zeer betrouwbaar en hoge stoomopbrengst. Neem contact op voor een demonstratie. Koop of Verkoop stoomreiniger op Marktplaats. Zowel het interieur als exterieur kan met stoom perfect gereinigd worden zonder gebruik van chemicaliën. De stoom zorgt ervoor dat de vervuilingen losgeweekt worden waarna deze met de speciale . OPTIMA STEAMER (STOOMREINIGER) DM (DMF).


Optima stoomreiniger

Bent u op zoek naar een professionele Hogedruk stoomreiniger? Dan bent u bij Waterkracht aan het juiste adres. Als voorbeeld nemen wij graag het autowassen. No chemicals use no waste-water, minimal water- usage and mobile! Bij gebruik van een stoomcarwash.


Kan je een wagen volledig reinigen met liter water. Gebruik je geen detergenten. Heb je geen afvalwater, en ook geen water op de grond. De professionele steamer wordt geleverd met accessoires zoals vloersproeier, handsproeier, etc. Het voordeel van dit apparaat ligt voor de hand.


Optima stoomreiniger

Stoomreinigers voor carwash . Coolblue: alles voor een glimlach. Deze apparaten hebben volgens de ondernemers de perfecte balans gevonden tussen temperatuur, vochtigheid en druk. Niet alleen is de energie- en (vooral) waterbesparing enorm, ook het gebruik van (chemische) . Diesel lampje brandt en verwarmt het water niet. Is er iemand die hier verstand van heeft en mij kan helpen met de reparatie?


De beste tweedehands optima steamer resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Een hoge mate van betrouwbaarheid en het gebruik van elektronica is beperkt tot het absolute minimum.


Optima stoomreiniger

De elektronica is compleet afgescheiden van de boiler en de hoge temperaturen. Verhagen Leiden is importeur van professionele . Optima stoomreiniger prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.