maandag 28 november 2016

Garantie inventum

Garantie inventum

Bekijk hier of je product in aanmerking komt. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd gratis wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten.


Garantie inventum

Wij willen je graag helpen om nog meer plezier aan je huishoudelijke apparatuur te beleven. We zijn er niet alleen om een eventuele storing of defect te verhelpen of om snel een serviceafspraak te regelen, maar ook om je advies te geven over het gebruik van onze producten. Vul daarom onderstaande velden in verstuur het formulier. Benieuwd naar de garantie van je product? Daar hebben wij een handige tool voor ontwikkeld.


Hiermee kun je precies zien tot wanneer je garantie hebt. Q-Line: jaar garantie op elektrische defecten en jaar garantie op lekkages aan de binnen tank. Compleet en als nieuw in doos, slechts keer gebruikt. Inclusief aankoopbon met nog maanden garantie.


De inventum vrijstaande hetelucht. Inventum ov185c vrijstaande hetelucht oven met garantie. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren . Eerst jaar volledige fabrieksgarantie en daarna jaar aanvullende garantie. Een defect apparaat of onderdeel wordt altijd gratis omgeruild voor een nieuwe.


Lees de garantie voorwaarden onder het tablad garantie. De aanvullende garantie. De voordelen van een magnetron: Gerechten worden zeer snel verwarmd en daarbij is het vaak niet nodig, . Indien er zich een garantieprobleem voordoet in de periode nadat eerdergenoemde dagen verstreken zijn, dan geldt de normale garantie procedure. De service- en garantieafhandeling wordt volledig door Inventum . Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. Ook winkels met een eigen . Garantietype: On-site service . Niet gevonden wat je zocht?


Garantie inventum

Gemakkelijk in gebruik en ook nog eens 5jaar garantie. Deze inventum is heel makkelijk om te bedienen, de knoppen zijn in het Nederlands en spreken voor zich. De HotSpot Titanium is dé veiligste 3-in-kokend water kraan.


Onze klantenservice is nu open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.