vrijdag 2 december 2016

Gebruiksaanwijzing delonghi airco

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze aanwijzingen hebben niet de bedoeling elke mogelijke toestand en situatie die kan optreden te dekken. Men moet altijd het gezond verstand gebruiken en voorzichtig zijn bij de installatie, de werking en de bewaring van . Sluit reacties op de vraag.


Er is een website waar de handleiding misschien bij staat.

Die vindt je in onderstaande site. Misschien heb je daar wat aan ? Alle mobiele airco's bekijken. Ontdek al onze mobiele airco's en kies. DELONGHI PAC AN9 Mobiele airco.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? DeLonghi PAC C1Airconditioner. Dan kunt u gratis terecht .

Schakel de airconditioner nooit uit door de stekker uit het stopcontact te halen, maar druk op de toets en wacht enkele minuten alvorens de stekker te verwijderen: alleen op die manier kan het apparaat de . Zo zorgt de ontvochtigersfunctie ervoor dat de lucht in de kamer niet klam aanvoelt. Je kunt ook kiezen voor de ventilatorfunctie. De airconditioner verspreidt dan een fijn briesje, maar laat de temperatuur in de ruimte niet echt zakken.


Koelen, ontvochtigen en ventileren met de delonghi pacn81de luxe van koeltedeze delonghi pinguino pac nzorgt voor optimaal comfort. De pac nheeft een maximaal koelvermogen van 9. Zo is het apparaat niet alleen. De PACNheeft onder andere een afstandsbediening, een elektronische timer en een stoffilter.


Tevens beschikt de verrijdbare airconditioner over een condens recycling systeem wat het apparaat . Maak het luchtfilter minstens eens per week schoon. Indien het apparaat vervoerd moet worden, moet het verticaal gezet of op een zijde gelegd worden. Waar kan ik de gebruiksaanwijzing van mijn SPECIAL. Hier vindt u de gebruiksaanwijzing van uw SPECIAL.


T machine die u kunt downloaden of printen: . Gebruiksaanwijzing van de machine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.