woensdag 26 april 2017

Hotels leiden centrum

Zoek en boek de beste last minute hotels en weekendje weg arrangementen bij HotelSpecials. Vlieg naar Rotterdam (RTM-Rotterdam The Hague), op 2kilometer afstand van het centrum van Leiden. Amsterdam (AMS-Schiphol) is de dichtstbijzijnde grote luchthaven, op 2kilometer afstand.


Dankzij het brede aanbod voorzieningen en faciliteiten heeft het hotel alles in huis voor een plezierig verblijf. Profiteer van voorzieningen als gratis wi-fi in alle kamers, wi-fi in openbare .

Tegenover het Centraal Station aan de rand van het stadscentrum , bevindt zich dit moderne ibis hotel. Wandel eens door de Hortus Botanicus, de oudste botanische tuin van Nederland gelegen naast de Universiteit van . Bovendien staat hier de oudste universiteit van Nederland. Kies je voor een hotel in de binnensta . Zeer scherpe voordeelprijs.


Annuleren en wijzigen is niet mogelijk. Leiden Centre : in de historische binnenstad.

Best Value of places to stay in Leiden. Hilton Garden Inn Leiden. Overnacht in een historisch grachtenpand. Unieke centrale ligging direct naast het station en op loopafstand van alle bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Gratis WiFi is beschikbaar.


Met gratis Wi-Fi in het hele hotel , gratis toegang tot het fitnesscentrum om de hoek, eet- en vergaderfaciliteiten van onze 4-sterren buurman, bieden wij een ideale . Haagse Schouwweg 1 Leiden. Bij de A4 afslag op min. Score van beoordelingen.


Onze hotelprijzen zijn inclusief ontbijt, dat bestaat uit diverse soorten broo sappen, ontbijtgranen en jam. Daarnaast bieden wij spek, eieren, verse melk en koffie. Ook is er een Fitland fitnesscentrum (gratis voor hotelgasten ). Kamers De 1kamers beschikken elk over gratis wifi, roomservice . Huys van Leyden heet u van harte welkom!


Meer over onze historie.

Various museums like the Lakenhal, Boerhaave and the Hortus Botanicus are nearby. View photos and read 5reviews.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.