dinsdag 8 januari 2019

Feesttafel dekken

Hoe geef je je tafel een feestelijk tintje zonder dat het een stijve bedoening wordt ? Moderne overdadige feesttafel dekken , met zwart als basiskleur. Een mooie tafeldekking kan een uitdaging zijn. Als je rekening houdt met deze tips kan je je gasten verbluffen met een prachtig gedekte feesttafel ! YEAH, het is nu echt bijna tijd voor de feestdagen. Of heb jij ook altijd dat dubbele gevoel met kerst?


Enerzijds, (voor de meeste van ons) heerlijk een paar dagen vrij maar tegelijkertijd worden die vrije dagen flink gevuld met de ene na de andere sociale “verplichting” waar we . Op zoek naar leuke inspiratie ideeën voor het dekken van je feesttafel voor kerst, oud en nieuw of nieuwjaarsdag? Je toverde al je woonkamer, keuken, badkamer, inkomhal… om tot een prachtig kerstspektakel. Maar wanneer je familie dit jaar de knieën onder jouw tafel schuift , moet de kersttafel tot in de puntjes in orde zijn.


Wij geven enkele praktische tips om de feesttafel in stijl te dekken ! Een geslaagd feest begint bij een mooi gedekte feesttafel. Tips voor tafeldecoratie en het vouwen van AVA servetten vindt u hier! December is de maand van de feestelijke diners.


Feesttafel dekken

In aanloop naar kerstmis geeft Juist vijf tips om de perfecte feesttafel samen te stellen! Met het dekken van een tafel kun je alle kanten op. Er zijn zo veel leuke dingen dat je moet oppassen dat je het niet té maakt. Kies dus voordat je begint een stijl waarin je . Als interieurliefhebbers is Kerst iets waar we het hele jaar naartoe werken. Eindelijk mogen we het huis – binnen én buiten – legaal over-decoreren met op de.


Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, feestelijk een kersttafel dekken? Feesttafel dekken : een compleet witte tafel! Op klassieke manier de tafel dekken. Claudia Allemeersch toont ons een klassieke manier van tafel dekken voor de feestdagen. Niet alleen de tafel maar ook de servietten worden feestelijk gevouwen.


Er is geen betere gelegenheid dan kerst om groots uit te pakken met je feesttafel. Hoe ga jij dit jaar de tafel dekken ? Laat je inspireren door onze tips! De perfecte kleuren voor je kersttafel.


Tijd om de kersttafel te dekken ! Wat voor versiering gebruik je? Prachtige poederroze tinten en parelmoer details sieren de feesttafel op die je dekt met een spierwit tafelkleed. Door een wit tafelkleed als basis te gebruiken springen de pasteltinten meer in het oog. Het wordt een zachte en . Tafel dekken met bloemen.


Feesttafel dekken

Verse bloemen op tafel zijn eigenlijk een must. Ze laten zien dat je met zorg hebt nagedacht over de aankleding. Geen budget voor een groot kerststuk?


Een paar simpele bloemen in kleine vaasjes naast ieders glas of een dennentakje op elk bord geven al een groots effect. Lekker eten aan een mooie tafel, dat is dubbel scoren. In dit artikel vind je alvast enkele toptips voor een onvergetelijke feesttafel ! Maar voor de perfecte setting kan je bij Nadine Winten terecht.


Feesttafel dekken

Bij deze partyplanner sprokkelden wij dan ook enkele leuke decoratietips voor het dekken van onze buitentafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.