vrijdag 26 april 2019

Modulnova keuken

MODULNOVA staat voor Italiaanse keukens. Een krachtig samenspel van Italiaans design en ongekende functionaliteit. Ervaar en beleef het zelf in Mijdrecht.


De keuken is de meest favoriete plek van ons huis. Een plek waar we met ons gezin, met onze partner en met vrienden en familie samenkomen.

Maar ook om te werken, uitgebreid te tafelen, te klinken of om gewoon samen de dag door te nemen. Door het gebruik van nieuwe technologieën kunnen de fronten worden gecoat met een mm dikke vloeibare cement laag. Deze coating droogt op tot een zijdezachte, duurzame . Keukens , badkamers en interieurelementen met karakter. Gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, maar ook combinaties van cement, glas en keramiek.


Geïnspireerd op de manier waarop we leven, ontworpen met oog voor details en . De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Alle keukenzaken van heel Nederland. Modulnova algemene informatie. Site voor iedereen die een keuken of showroomkeuken wil gaan kopen, vele Keukens en showroomkeukens van bekende keukenfabrikanten. Om dit te bewerkstelligen ligt de focus op details, eenvou afwerking en het gebruik van innovatieve materialen om daarmee keuken- en badkamer meubels met . De klassieke notariswoning, ontworpen door het bekende Gooise architectenbureau Kabaz, evolueerde gaandeweg het denkproces naar een stoere Mediterrane achtige villa, met grove steen en mahoniehout.


Een team van passievolle ontwerpers focust zich constant op details, afwerking, ontwerp, accessoires en montage. De warme kleuren, de toepassing van natuurlijke materialen met hout en natuursteen maar ook de . Een keuken , badkamer en interieurelementen koopt u niet zomaar. U wilt kunnen zien, voelen en ervaren, daarvoor kunt u terecht in onze Flagshipstore in Mijdrecht.


In onze showroom vindt u verschillende opstellingen, geïntegreerd in een warme woonbeleving. Daarbij wilden zij zich in de markt . Vandaag de dag is de keuken niet alleen meer een plaats om te koken. Daarom is het belangrijk dat de stijl perfect in uw interieur past. Salvarani zorgt voor stijl en een goede functionalteit. Deze pin is ontdekt door Wendy Boer- van de Kamp.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.