vrijdag 17 mei 2019

Raspatat pakket

RASdirect is de bestelservice van Ras. Bewaarvoorschriften: Niet ontdooien voor gebruik. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen en binnen uur gebruiken.


Bereidingswijze: Voor gebruik niet ontdooien. Friteuse: Verhit vloeibaar frituurvet of olie tot max. U betaalt slechts € 3per doos. Normaal € 450) Aantal Pakketten.


Vul in hoeveel pakketten u wilt bestellen: Aantal. Het poeder is tot jaar houdbaar buiten de koeling. Ras- patatpoeder is alleen voor professioneel gebruik in de echte Ras-patatmachines. Gelukkig bestaan er voor de liefhebbers tegenwoordig kant-en-klaar pakketten waarmee nu ook eenvoudig thuis raspatat kan worden gemaakt.


In het pakket zit een zakje aardappelpoeder, dat vermengd met water de basis vormt voor de patat. Ook bevat het pakket een paar vormen, waar de aardappelpuree doorheen. Hey ik ben al een tijdje opzoek naar een winkel waar je raspatat in zakken kan kopen. Bij de supermarkt kan je alle soorten patat wel.


Ik neem aan dat het niet zo gek moeilijk is anders zouden ze het zeker niet in een pakket voor een kinderfeestje stoppen. Oke was voor mij alweer wat jaartjes geleden. Laat even weten of het werkt en of het echt raspatat is?


Raspatat pakket

Dan duw je ipv de aardappel gewoon die brok zetmeel erdoorheen en voila, je home-made raspatat ! En anders kun je misschien altijd even kijken of jeeen website gevonden krijgt, en dan kun je kijken of je evt een zakje kunt bestellen? Bij de tweede wordt hij afgewezen, omdat hij te veel zorgmijder is. Bij de laatste wordt hij niet afgewezen, maar twijfel ik of het pakket voldoende aansluit . Raspatat en varkensvlees. KINDERFEEST KINDERFEESTJE KINDERVERJAARDAG KINDERPARTIJTJE.


Geweldige activiteit voor jong en oud. CREATIEF MET RASPATAT. Bij ons altijd in de aanbieding een. FAMILIE OF VISITE PAKKET.


Snel en makkelijk Patat frites, Lekkere snacks, Burgers, Broodjes bestellen bij Big Bread Popeye. Druk op de link om uw bestelling te plaatsen. U kunt bij ons laten bezorgen en afhalen. Sinds enkele jaren hebben we een “familiepakket”. Bij een familiepakket krijg je patat (of raspatat ) en frikadellen of kroketten met bakjes frietsaus (of bakje pindasaus) voor maar.


Variatie Pakket , pers. Van € 1voor € 10 frikandel. Combi, patat mayonaise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.