vrijdag 28 juni 2019

Indesit service afspraak

Welkom bij de service sectie van Indesit. Neem contact op met de Klantenservice. Hier kunt u informatie aanvragen en klachten opgeven over het Indesit product dat u hebt gekocht en een afspraak met een monteur maken.


Onze monteurs bieden snelle, efficiënte service en worden doorlopend getraind door onze specialisten. Daarmee beschikt u over een basis van kwaliteit, wanneer u maar wilt.

Nadat de serviceafspraak is afgeron ontvangt u een bevestiging op uw e- mailadres. Gelieve ervoor te zorgen dat op de bevestigde datum iemand op het bezoekadres aanwezig is. Onze servicemonteur belt u een half uur voor het bezoek.


Komt de afspraak u toch niet uit, dan vragen wij u vriendelijk . Als u hier geen oplossing kunt vinden, kunt u via de Indesit Klantenservice een service - afspraak maken voor het behandelen van uw klacht. Service staat bij de Waswacht voorop. Met onze reparatieservice kan uw wasmachine bij u thuis worden nagekeken en kan het probleem sneller worden opgelost. De servicebussen van al onze monteurs zijn voorzien van veel standaard wasmachine .

Met een wasdroger van Indesit kiest u dan ook voor betrouwbaarhei gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Wij zijn erkend witgoed service specialist en helpen u met uw Indesit wasmachine volgens de gecertificeerde normen. Reparatie aan uw Indesit witgoed nodig? Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. En jawel: binnen miuten belt de service -afdeling van Hotpoint, die tot de Indesit groep blijkt te horen, op om een afspraak te maken voor een monteursbezoek.


We spreken af dat ik binnen twee dagen door de service afdeling van Indesit gebeld zal worden over de status van mijn reparatie. Het merk zal met u een service afspraak maken en thuis bij u langskomen. Heeft u vragen over een defect product of wilt u een service afspraak maken? Wij repareren meer dan jaar en staan graag voor u klaar. Aanvragen die na 17:uur binnen komen bij ons, kunnen eveneens niet voor de volgende werkdag worden behandeld.


Vanzelfsprekend wordt er op zon- en feestdagen niet gewerkt. Ook voor apparaten binnen. Om uur onder vele excuses voor dit gedrag een andere afspraak gemaakt en ik heb een andere monteur geeist. Via ons online reservering systeem kunt u dag en nacht uw afspraak inplannen.


Uiteraard kunt u onze mobiele service altijd bellen. Veel voordelen: onze all in service : Geen voorrijkosten.

Bestel nu de INDESIT DROOGKAST 7KG IDC75BEU (WHIDC75BEU) online bij Vreys Electro - Lommel. Welke service kan ik verwachten tijdens de bezorging? Bij veel van onze witgoedproducten en keukenapparatuur bieden we daarnaast gratis nog meer service : een groot deel van deze producten zetten we neer waar jij. Witgoed service wasmachine Doetinchem.


Deze apparaten kan je dus ook zelf afhalen of op afspraak laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.