woensdag 26 juni 2019

Italiaanse koffiezetter

Er zijn potten van verschillende merken in diverse prijsklassen en grootte. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Koffie zetten met italiaanse moka, eenvoudige uitleg voor heerlijke koffie in Italie. Het mokkapotje (of espressopotje) is in Italië in vrijwel elk huishouden wel te vinden.

Zet de lekkerste koffie met de Moka Express koffiepot. Bestel de beste aanbieding. We weten allemaal dat de beste koffie uit Italië komt, er zijn echter een hoop merken.


Ongebruikte percolator van het merk bialetti. De origineel italiaanse dus. Voor drie koffie of vier espresso. Bij verzenden zijn de kosten voor de koper.


In simpele stappen leggen we je uit hoe koffie zetten met een percolator werkt.

Hoe werkt een percolator? Van vrijwel elk type espresso potje zijn er diverse varianten. Het unieke zit hem in het . Het espressopotje is in Italië in vrijwel elk huishouden wel te vinden. Ook in Nederland is het espressopotje vrij bekend. Deze achthoekige potjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar: . Italiaans koffiezetapparaat bij Twenga.


Gebruik géén afwasmiddel, dit tast het aluminium aan. Giet de koffie telkens weg. Sommige eigenaren hebben er eentje, anderen niet. De koffie die ermee wordt gezet valt niet onder de noemer espresso omdat de druk lager is dan in een espressomachine, ongeveer bar in plaats van bar.


Hedendaags hebben we volautomatisch, halfautomatisch en pistonkoffiemachines. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen de eerste twee en een pistonmachine? Hierbij leggen we in het kort uit wat een pistonmachine nou precies is en waarom een pistonmachine je altijd zo aan Italië doet denken! Bestron heeft een fijn product uitgebracht dat zeker voor de praktische koffiezetter een handige aanwinst in de keuken is.


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.