vrijdag 28 juni 2019

Keukenhuis ervaringen

Keukenhuis ervaringen

Wij hebben een huis gekocht een zijn opzoek naar een nieuwe keuken. Onze huidige keuken kwam van bij Ixina en daarover waren we zeer tevreden qua prijs , kwaliteit en serivce. Voor de nieuwe keuken hebben we bij Ixina nog niet helemaal ons ding gezien. Wel zagen we een mooie keuken bij Het . Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Hier kunt u gratis keukenbrochures . Vanaf Februari is het tussen de schuine naad gaan opzwollen en sluit het niet meer goed aan.


Wie kent en heeft ervaring met Bontempi. Ze startte haar carrière als vroedvrouw. Maar nog belangrijker vindt Leen Welters (46) het om goed te kunnen zorgen voor haar klanten. En dat doet ze op haar eigen, unieke manier. Klanten ervaren hun bezoek aan een toonzaal op een andere manier.


Bent u nieuwsgierig naar deze ervaringen? Wij zien u graag in onze showroom en willen u graag helpen bij het uitzoeken en samenstellen van de door u gewenste nieuwe keuken. Een beetje volgens het boekje, een beetje naar eigen gevoel en een beetje met de ervaring van de keukenspecialist. Deze werkwijze zorgt ervoor dat veel van onze bestaande klanten graag terug komen.


Keukenhuis ervaringen

Op onze pagina “klanten vertellen” kunt u meerdere ervaringen van onze klanten terugvinden. Keukenhuis Heerlen geloof je niet wat je ziet. Onze topadviseurs in Aartselaar helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomkeuken. Kom langs en bekijk onze keukens.


Bekijk ons assortiment: stijlvolle klassekeukens en luxekeukens. Ook budgetkeukens en hoger-lager keukens. In het stadion van FC Heerenveen is deze enthousiaste topper te zien in het business gedeelte! Ik heb goede ervaringen met Ikea. Daar waar zij stoppen, gaat hij verder,.


Keukenhuis ervaringen

Maak gelijk een afspraak met één van onze verkoop specialisten. Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen. WAAR EEN KEUKENKOPEN NOG LEUK IS!


Ik moet geen keukens verkopen, maar ik wil ze met plezier verkopen aan mijn klanten. Zo ben ik begonnen, zo zal ik het ook altijd blijven doen” . Door onze unieke eigen montage afdeling hebben wij niet alleen een gedegen advies en een prachtig ontwerp, maar ook de montage expertise in huis. Ook op kantoor is een nieuwe man gestart op de dienst naverkoop, een beetje minder jong dan Elvis (:)) maar met tonnen ervaring ! Frank komaan hé gast, deze week zit je op rit met ons computerprogramma en ben je een super aanwinst voor ons bedrijf! We zijn gisteren nog op bezoek geweest bij Patrick, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.