donderdag 13 februari 2020

Poleermachine glaswerk

Poleermachine glaswerk

Om uw klanten gerechten met perfect glimmende glazen en bestek voor te schotelen, gebruikt u een poleerapparaat die drinkglazen en couvert droog en glanzend poetst. De uv-lamp steriliseert de granules en het eetgerei van de bestekpoleermachine. Het absorberende materiaal op de beweegbare borstels zorgt voor . Saro Automatische poleermachine voor glazen.


Poleermachine glaswerk

Poleermachines die uw bestek of glazen binnen no-time droog en glanzend maken. Voordelig en snel besteld bij de HorecaVoordeelshop. Sinds een aantal jaren zijn er verschillende poleermachines voor zowel glaswerk als bestek op de markt. Veel horecabedrijven ervaren poleren als grote ergernis. Dit komt vooral omdat het erg tijdrovend is en ook nog veel glasbreuk met zich meebrengt.


Glaspoleermachines worden door één medewerker met de hand . Onze poleermachines zijn afkomstig . Vind poleermachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. GlasClar is een slimme vinding om het personeel te verlossen van een van de grootste rotklussen in de horeca: glazen poleren. Het apparaat werkt snel en bespaart dus veel arbeidstijd.


Het voorkomt ook ongelukjes met brekend glas . Wij leveren diverse vaatwasser gerelateerde apparatuur, bekijk ons aanbod poleermachines voor het gemakkelijk poleren van glazen of bestek en bestel online. Na het afwassen en opdrogen van serviesgoed blijven er vaak strepen en vlekjes op het materiaal achter. Door poleren worden deze strepen en vlekken verwijderd. Poleren is dus eigenlijk het opwrijven en vlekvrij maken van je serviesgoe bestek en glaswerk. Tijdens het poleren kun je zien of het afwassen grondig is . Kies voor gehard glas uit de series van Duralex of voor glazen van kunststof.


U vindt ook zeer stijlvolle en chique glazen voor de aankleding van uw tafels. Wat u ook zoekt op het gebied van glaswerk u vindt het bij HorecaRama. Ook veel accessoires voor glaswerk zoals bijvoorbeeld een poleermachine of korven voor in . Deurtjes met patrijspoort in acryl (anti-spreiding),stan. De LUCIDATURA hoort thuis in elk horecabedrijf, klein of groot. Glazen poleermachine Promoline.


Poleermachine glaswerk

Met de LUCI kunnen 4glazen per. Tot een HACCP minimale temperatuur van °C, hierna wordt het net. Door de hoge trillingen, De hoge temperatuur. Bestek met de hand in de poleermachine gedaan. En het maisgranulaat wat in de . Voordelen poleermachine Het bestek wordt perfect en automatisch gedroogd.


Een begrip in horeca en grootkeukens voor verkoop en lease van professionele keukenapparatuur in Nederland en België. Hoogste lease-acceptatie in de horeca. Groot geworden door tevreden klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.