woensdag 1 april 2020

Theeplank

Theeplank

Verschillende theeplanken voor een unieke theepresentatie. See more ideas about High tea, Tea and Tea time. Voor thuis, in de vergaderzaal, op het werk of bijvoorbeeld als cadeau.


Theeplank

Een complete theeset met blikjes en een maatschep. Deze is nog naar eigen wens samen te stellen met u eigen smaak thee. Kijk op onze website voor meer informatie over deze leuke theeplank. SENCHA Deze frisgroene Japanse Sencha is intens gestoom waardoor de bladcellen zijn gebroken. Dit proces zorgt ervoor dat het aroma en de smaak zich helemaal kunnen ontwikkelen.


Een heerlijk zachtzoete groene thee van heel fijn … € 95. Theeplank gevuld met thee. THEEPLANK Presenteer je losse . Staat geweldig op tafel. Kies je eigen theesoorten uit! Luxe thee serveer plank.


Theeplank

Gemaakt uit eersteklas eikenhout. Gevulde weckpotjes en theescheplepel zijn inclusief. De theeplank is gevuld met kleine potjes met thee (ca. gram thee per potje). Rabarber in een jasje met kruiden. En hierop serveer je verschillende theesoorten (ook biologisch) op steigerhout.


Deze theeplank met potjes van frosted glas. Hiermee serveer je heerlijke verse thee. De potjes vul je zelf met je lievelingsthee. Geef je bij je bestelling door welke smaken er op. Koop deze theeplank hier online en bekijkt u ook onze andere.


See what people are saying and join the conversation. Potverjandrie, nou is het alweer bijna een week geleden sinds mijn laatste blog. Deze week was gevuld met een heleboel leuke dingen, zo is onze verbouwing nu echt bijna klaar, heb ik lekker gewerkt en ben ik verrast met een werkelijk heerlijk verrassingsdiner.


Als alternatief voor een theedoos heeft Fleur de Café een theeplateau of theeplank ontwikkeld. Op deze manier kunt u de losse thee ook aan tafel serveren. In het plateau zitten uitsparingen waarin de blikjes in passen, een doseerlepel en een theekaart. Serveer een glas heet water met zeef en tip bij en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.