maandag 15 februari 2021

Witgoed reparatie wijchen

Is uw wasmachine , vaatwasser, droger of koeler defect dan bent u bij ons aan het goede adres. Een vertrouwd adres voor alle reparaties. Meestal kunnen wij het defect op uw huisadres verhelpen.


U kunt telefonisch of via het contact formulier contact met ons opnemen. Ook voor verkoop van nieuwe en gebruikte apparaten.

Geen voorrijkosten in Gelderland. Pruis Witgoedservice rekent geen voorrijkosten, u betaalt een vast aanvangstarief voor koelkast reparatie in Wijchen , voor particulieren en bedrijven. Wasmachine reparatie in Wijchen. Fix Witgoedservice is dé specialist voor reparatie en inbouw van alle merken witgoed.


Ik ben actief in de regio Beuningen, Grave, Wijchen en Nijmegen. Wij zijn een klein service gericht familie bedrijf in witgoedapparatuur , wij streven ernaar om de klant zo tevreden mogelijk te helpen. Reparatie ook in Wijchen.

Ons bedrijf zit gevestigd in het dorp Gassel (Grave). Wij repareren uw wasmachine in Wijchen. Wij geven maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Snel, vakkundig en een gunstig tarief. Meer dan 2machines op voorraad!


AL uw witgoed ook inbouw. Wij verkopen en reviseren ook vintage audio! Wanneer u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt.


Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een . Witgoed - Airconditioning - Keukenapparatuur - Opperman Technische Diensten - OTD - Airco- reparatie - verkoop - service - wasmachine monteur - monteur witgoed. Witgoedservice Toon Cornelissen Verkoop en reparatie van wasmachine droger vaatwasser koelen en vriezen.


Gassel Grave Cuijk Wijchen Nijmegen Mill Uden Enz. Doorman niet voor niets bestaat dit bedrijf al meer dan 1jaar. Laatst een Bose set gekocht, geweldige uitleg en fan.

Van Loenen Witgoed Service. Op afgesproken tijdstip verscheen de . Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine , vaatwasser, wasdroger of ander witgoed ? Technorette is al meer dan jaar specialist in witgoed in de omgeving Apeldoorn, Amersfoort, Deventer en Zutphen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij adviseren, verkopen, installeren en repareren witgoed voor . Storing en of reparatieverzoek ? Wij werken vanuit Nijmegen en Arnhem.


Op aanvraag repareren wij ook in andere gebieden. FIX Witgoedservice Wijchen , wijchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.