woensdag 17 februari 2021

Witte linnen servetten

Met deze luxe serie tafellinnen van DDDDD wordt een stijlvol diner organiseren geen probleem. Met de servetten Bordo van DDDDD haalt u ware luxe in huis. Vele aanbiedingen bij bol. Vind sneller wat je zoekt.


Servetten , stuks, 40x40cm, Wit , Katoen, Treb BA. In verschillende kleuren verkrijgbaar: wit.

Voor 23:uur bestel morgen in . Deze prachtige Italiaanse servetten zijn gemaakt van eersteklas linnen. Linnen servet , kleur wit. Wassen op maximaal 40° C, gebruik wasmiddel voor gekleurd textiel en stop linnen textiel niet in de droger. Voor het gladste resultaat, strijken als het nog een beetje vochtig is.


Levering binnen werkdagen en geen minimum bestelwaarde. Van deze stof, Treb BA, ook verkrijgbaar: Servet , wit , 50x50cmTafelloper, wit , 50x140cmTafellaken,. Strak egaal witte servetten van 1 katoen met zomen.


Hierdoor zullen de vezels dichter bijelkaar komen waardoor vlekken minder kans hebben om blijvend in het linnen vast te zetten.

Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Want na afloop deponeer je de plastic tafelkleden eenvoudig bij het afval. Natuurlijk heeft HEMA ook een hogere kwaliteit tafelkleden en servetten , van bijvoorbeeld damast of linnen. Op zoek naar meer moois om je tafel stijlvol mee aan te kleden? Met de brede collectie servies maak je je eettafel helemaal compleet.


Ontdek nu: Witte linnen servetten. Franco levering vanaf euro. Coolblue: alles voor een glimlach. Makkelijk en soepel tafellinnen dat zijn kenmerken van het tafellinnen Classico.


Deze Classico heeft een mooi barokachtig ingeweven damast patroon. Maar linnen of katoenen servetten kun je wassen en zijn dus herbruikbaar. Presenteer je servetten gevouwen op tafel of zet ze neer in een leuke servettenhouder. Afhaalprijs (te Puurs) of in combinatie met andere artikelen kan dit gratis geleverd worden (in een afstand van 15km vanuit Puurs).


Vanaf euro wordt er gratis geleverd. Voor meer info of reservering kunt u contact . Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Na lang wachten, eindelijk terug een 1 linnen collectie in effen kleuren. Vence tafellinnen biedt u prachtige kleuren en een hoogstaande afwerking, eenvoudig en toch stijlvol, zodat u deze collectie kunt gebruiken voor werkelijk elke gelegenheid. De servetten zijn afgewerkt met schilderijzoom van cm.


Wit is een neutrale kleur die matcht met ieder servies en alle accessoires. Wit hoeft absoluut niet saai te zijn. Met de juiste materialen, zoals een linnen tafelkleed en katoenen servetten , maak jij een prachtige tafel. Vrolijke kleuren op de eettafel staan garant voor een hoop plezier en gezelligheid. Perfect Decorations, voor al uw feestdecoraties!


Donker tafeltextiel zorgt weer voor een stoerdere sfeer. Dit geldt tevens voor de textiel keuze, linnen servetten zorgen voor een meer robuuste look terwijl als je met de traditionele witte variant. De finishing touch van uw gedekte tafel zijn de servetten.


Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment tafellinnen voor de horeca, met daarin een breed spectrum aan horeca servetten in vele kleuren, dessins en materialen. De hoogwaardige kwaliteit en de stijlvolle kleuren geven uw terras of restaurant die extra uitstraling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.