woensdag 24 november 2021

Zelf automaat spoelen

Op pagina in deze AMT lees je alles over de theorie van het spoelen van automatische transmissies. Wat komt er allemaal kijken bij. Maar liefst van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt.


De Kroon Oil PowerFlush de oplossing voor het spoelen van uw automaat. Nu online verkrijgbaar bij. Bekijk het reinigingsproces met eigen ogen en verbaas u over de hoeveelheid vuil die vrijkomt tijdens het proces!

Na het spoelen wordt het oliecircuit van de transmissie volledig . Door de versnellingsbak goed te onderhouden zijn de meeste versnellingsbak gerelateerde klachten te voorkomen. Veel klachten zijn met het spoelen en reinigen van de automatische versnellingsbak te verbeteren of te verhelpen, helaas kunnen wij hiergeen garantie op geven. Geef de automaatbak dus een spoelbeurt . Re: doe het zelf transmissie flush.


Hoe lang is het geleden dat je de bak hebt laten spoelen ? Geen kilometer, maar jaren ? Ik heb de auto met ton gekocht, hij was gespoeld met 165k door de dealer volgens de vida methode ik ik . Ik kwam in een discussie op een ander forum een verwijzing tegen naar een bedrijf dat de automaatbak onder druk kan spoelen en daarmee alle vloeistof incl achtergebleven.

Uiteraard was dit tegen het zere been van MB, die, zonodig, alleen de olie ververst in hun (nog zelf gebouwde) automaten. Uw automaatbak schakelt moeizaam, schokt bij het schakelen of maakt lawaai? Door uw automaat te spoelen worden nagenoeg alle problemen met automatische versnellingsbakken opgelost!


We hebben zelfs automaatbakken gezien die in eerste instantie helemaal niet meer schakelden, maar na het spoelen weer goed . Spoelen automatische versnellingsbak. Een Longlife automatische versnellingsbakolie welke nooit vervangen hoeft te worden? De fabrikant en uw dealer zeggen dat klopt!


Maar juist door vervuiling van de automaatolie , door o. Wij hebben wel bij diverse klanten slecht schakelende of zelf niet schakelende automaatbakken een nieuw . UNIEK IN ZEEUWS-VLAANDEREN ! Automatische versnellingsbak spoelen. Olie fabrikanten, zelfs van de beste merken geven als maximale vervaningstermijn voor hun longlife automaat olie 90. Dit in tegenstelling tot uw dealer die zegt in de meeste gevallen dit hoeft nooit te gebeuren.


Het reinigen en spoelen van de automaat , koppelomvormer en warmtewisselaar behoort tot onderhoud van de auto en moet men voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen te voorkomen. Nieuw: automaat spoelen ! Versnellingsbakken spoelen middels een “Powerflush ”. Slecht schakelen, haperen, slippen of bonken zijn hiermee op te lossen en te voorkomen. Laat daarom uw automaatbak reinigen . Een longlife automatische versnellingsbakolie?

Toch is het spoelen van de automaat iedere 100. Dit kan klachten voorkomen en zelfs. Het nooit verversen zorgt ervoor dat de bak zodanig is vervuild dat alleen nog het spoelen of zelfs reviseren kan helpen. Bij deze twee opties is uw automaatbak spoelen in Hoorn de goedkoopste manier.


Veel automaatbakken hebben vanaf de fabriek een longlife ATF olie. In de praktijk geeft dit toch veel problemen, welke . Nu heb ik nog een oude bak waar het. Moet sowieso naar garage voor peilstok maar zou het graag zelf en correct kunnen doen.


Om de achtergebleven olie uit de koppelvormer, megatronic of zelfs uit de automaat transmissie te krijgen is het (statisch) spoelen en reinigen van uw automaat ook van belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.